ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ja w rosmanie w kolejce z dwoma twstami hehe
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w rosmanie w kolejce z dwoma twstami hehe
Cuuudeńko [emoji178] [emoji178] [emoji178] [emoji178] [emoji178] też się takim cudem może kiedyś pochwalę
Kochana to muszą też Ci przynieść szczęście :*No wlasnie te kupilam hehe czyli w zasadzie mam trzy nowe testy bo Check & Go w dwupaku jest
Ja miałam GS 1.17cm i w karcie ciąży wpisany 5tyg
GS to pęcherzyk?Ja miałam GS 1.17cm i w karcie ciąży wpisany 5tyg
Wg om miałam usg robione w 44dniu cyklu czyli już 6tydzien i 1 dzień i wynik jaj powyżej.
Kiedy nast wizyta?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, średnica pęcherzyka ciążowegoGS to pęcherzyk?
30 listopadaJa miałam GS 1.17cm i w karcie ciąży wpisany 5tyg
Wg om miałam usg robione w 44dniu cyklu czyli już 6tydzien i 1 dzień i wynik jaj powyżej. Też owulacja tak późno
Kiedy nast wizyta?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też nie za ciekawie. Zimno, same chmury zero słonka, ogólnie pogoda sprzyjająca depreaji. Spac sie chce i nadal ten dziwny posmak w ustach mam :-/U mnie pogoda jest straszna siąpi deszcz i w ogóle zimno....
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom