reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej laski... ja mam dzisiaj dzien do dupy... nie dosc, ze mi sie koszmary snily, rano siw poklocilam z moim to jeszczw ta pogoda depresyjna. Jak jeszcze cos nie tak na wizycie dzisiaj wyjdzie, to chyba sie załamie :(

Nie wiem :( tzn jakie mialas cykle przed sioforem a jakie teraz? Bo moze ja Cie zrozumialam zle... bede dzisiaj u gina, to zapytam czy mozliwe zeby metformina jakos drastycznie cykl skracala. Ale tak jak mowie, z tego co pamietam jak wtedy mi przepisal, to powiedzial ze cykle maja mi sie wyregulowac, bo mialam je strasznie rozjechane :/
Ja zawsze mialam tak co 28 do 32 dni. Ostatni cykl taki dziwny bo trwal ino 24 dni a dzis juz np mam 25dc.
Spytaj gina i odrazu daj znac co Ci powiedzial bo bardzo mnie to zastanawia. Ovarin tez biore sle to raczej na dlugosc cyklu nie wplywa...

Nie wiem :( tzn jakie mialas cykle przed sioforem a jakie teraz? Bo moze ja Cie zrozumialam zle... bede dzisiaj u gina, to zapytam czy mozliwe zeby metformina jakos drastycznie cykl skracala. Ale tak jak mowie, z tego co pamietam jak wtedy mi przepisal, to powiedzial ze cykle maja mi sie wyregulowac, bo mialam je strasznie rozjechane :/

Mi po sioforze cykle z 36 do 29 dni zeszły Wiec może faktycznie cos jest na rzeczy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mocno tulę :* ale moze sie jeszcze malpisko nie rozkręci....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dzięki[emoji8] zobaczymy ale jakos specjalne nie nastawiam sie na to... No nic... Coco jambo i do przodu[emoji23] innej rady nie ma...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry