reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Stęsknieni to raz a żołnierzyko po tylu dniach gotowi do boju i pewnie sporo ich będzie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dlatego jak by owulka była idealnie z kalendarzykiem 18 to było by idealnie :D Dwie kreseczki to byłby idealny dla mnie prezent na święta <3 I dla męża też :D Czasami mam wrażenie że on bardziej już by chciał drugie dziecko niż ja :)

Najgorsze jest to, ze to wszystko tak długo trwa! Jeszcze od @ do ovu jakoś leci ale już od ovu do @ to jakieś lata świetlne [emoji849]

To nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No chyba musze się uzbroic w cieepliwosc.... i odczekac swoje ... bo nie chce znowu się mega rozczarowac :(

A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]

...marzenia mają wielką moc...

Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi ze sie nie zgadza na blizniaki, bo na to nikt nie ma wplywu :) narazie tylko jest zdania, ze sie staramy, zachodzimy w ciaze i konczymy, tzn nie chce pozniej miec jeszcze kolejnego dziecka :) ale to sie zawsze moze zmienic ;)

reklama
Do góry