reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Stęsknieni to raz a żołnierzyko po tylu dniach gotowi do boju i pewnie sporo ich będzie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dlatego jak by owulka była idealnie z kalendarzykiem 18 to było by idealnie :D Dwie kreseczki to byłby idealny dla mnie prezent na święta <3 I dla męża też :D Czasami mam wrażenie że on bardziej już by chciał drugie dziecko niż ja :)

Najgorsze jest to, ze to wszystko tak długo trwa! Jeszcze od @ do ovu jakoś leci ale już od ovu do @ to jakieś lata świetlne [emoji849]

To nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No chyba musze się uzbroic w cieepliwosc.... i odczekac swoje ... bo nie chce znowu się mega rozczarowac :(

A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]

...marzenia mają wielką moc...

Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi ze sie nie zgadza na blizniaki, bo na to nikt nie ma wplywu :) narazie tylko jest zdania, ze sie staramy, zachodzimy w ciaze i konczymy, tzn nie chce pozniej miec jeszcze kolejnego dziecka :) ale to sie zawsze moze zmienic ;)

reklama
Do góry