reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak mi się wydaje :( mnie jeszcze jakiś wirus złapał :/ a płodne mam :/ i coś czuję że będzie lipa straszna i w tym miesiącu bo chyba nie dam rady na przytulanki :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To zdrówka zycze :* ja powiedzialam, ze w tym miesiacu nie odpuszcze chocby nie wiem co :D

reklama
Hej kochane.. przepraszam, że troszke mnie nie było.. ale załapałam doła.. mega .. takiego, że naprawde nic mi sie nie chcialo.. i plakałam jak głupia... teraz dostałam Clo.. pierwszy cykl. nie wiem co z tego będzie... bo moje endometrium jest takie słabe, że boje sie, że sie pogorszy.. 8.11 mam wizytę :(
Trzymam kciuki żeby clo pomogło :*

Dziewczyny czy po 4 dniach od ostatniego testu kreska będzie sporo ciemniejsza? Chciałabym sobie powtórzyć test bo akurat jeden mi został.

reklama
Wiem kochana, ja tak mowie tylko, a jakby mnie rozlozylo wirus, grypa czy cokolwiek to tez bym dala spoboie spokoj. Lepiej sie wykuruj do konca, a kolejny cykl bedzie twoj :*
Z synem starania rok trwały i przeraża mnie to że znów będzie powtórka z rozrywki :(

Do góry