olaaa7
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywkiZ synem starania rok trwały i przeraża mnie to że znów będzie powtórka z rozrywki
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywkiZ synem starania rok trwały i przeraża mnie to że znów będzie powtórka z rozrywki
30dcA ktory masz dzien cyklu? Moze jeszcze za wczesnie na test?
Ja teraz o ta ciaze ktora poronilam nie musialam sie starac dlugo, wiec mam nadzieje ze teraz tez uda sie raz dwa. Ale z drugiej strony... nie ma reguly. Mysle, ze i Toba i mnie nie zajmie to tyle czasu. Musimy sie nastawic pozytywnieZ synem starania rok trwały i przeraża mnie to że znów będzie powtórka z rozrywki
Staram się , ale wiesz jak to jest kiedy testujesz?Ja teraz o ta ciaze ktora poronilam nie musialam sie starac dlugo, wiec mam nadzieje ze teraz tez uda sie raz dwa. Ale z drugiej strony... nie ma reguly. Mysle, ze i Toba i mnie nie zajmie to tyle czasu. Musimy sie nastawic pozytywnie
U mmie o córkę starania trwaly 8msc a teraz juz idzie 9 msc i dalej chyba nic :-(Z synem starania rok trwały i przeraża mnie to że znów będzie powtórka z rozrywki
Podczas ciąży też mogą być takie bóle jak na @U mmie o córkę starania trwaly 8msc a teraz juz idzie 9 msc i dalej chyba nic :-(
Od wczoraj mnie strasznie boli na dole jakbym wlasnie wredną @ dostala :-/ a dzisiaj 22 dc dopiero, sutky nadal mnie bolą przy dotylu a tak poza tym to nic cisza innych objawow brak. Ale by byly jaja gdybym przy tej grypie z zeszlego tygodnia zaszla.
Mnie juz od ok 5 dni boli tak brzuch i dolny odcinek kregoslupa. Piersi odziwo wcale. Ja mam 21dc wiec prawie idziemy leb w lebU mmie o córkę starania trwaly 8msc a teraz juz idzie 9 msc i dalej chyba nic :-(
Od wczoraj mnie strasznie boli na dole jakbym wlasnie wredną @ dostala :-/ a dzisiaj 22 dc dopiero, sutky nadal mnie bolą przy dotylu a tak poza tym to nic cisza innych objawow brak. Ale by byly jaja gdybym przy tej grypie z zeszlego tygodnia zaszla.
Kurde a ja nie w miejscu. Ale mus to musz dzis 16dcMnie juz od ok 5 dni boli tak brzuch i dolny odcinek kregoslupa. Piersi odziwo wcale. Ja mam 21dc wiec prawie idziemy leb w leb