reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki!
Ja po pracy, dzis w UK normalny dzien, nie ma wolnego jak w Polsce ;( ale i tak za zmarlych trza sie pomodlic ;)
U mnie dzis 30dc zwykle 28, @ wciaz nie przylazla ale testu dzis nie robilam bo czuje ze jednak idzie:eek:
Zrób zrób :) na początku też czułam jakby szedł okres :) takie skurcze jak na @ :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie ten różowy śluz już zniknął.. tak myślę i test owulacyjny negatywny to może to po cytologii

ja tez dzis do bani

wczoraj test pozytyw a dzis ,, wszystkie znaki wskazuja na owulke ;)))) lol
z rana znow klucie lewego jajnika a od poludnia brzucho mi tak wydelo ze hejjjj takze oznajmiam ze juz wiem co jest grane z moim brzuchemmmmm a zawsze staralam se rozszyfrowac czemu tak skoro jem to samo...no to mam winowajce. ehhhh ogarnelam z dziecmi i odpoczywam lezac bo mam dosc
Mnie za to ciągnie w podbrzuszu caly dzien i momwntami jakies hmmmm skurcze? I ten paskudny ból sutków. W zasadzie to przez nie czuje cycki csly czas. A dopiero 20dc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie za to ciągnie w podbrzuszu caly dzien i momwntami jakies hmmmm skurcze? I ten paskudny ból sutków. W zasadzie to przez nie czuje cycki csly czas. A dopiero 20dc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czasami od owulacji do okresu są takie bóle. Ja właśnie ostatnio mówiłam swojemu ginowi i mówił żeby się tym nie przejmować że tak się czasem zdarza :) chociaż fajnie by było jakby to był typowy objaw ciąży [emoji14]

A u mnie ten różowy śluz już zniknął.. tak myślę i test owulacyjny negatywny to może to po cytologii

mozliwe:)
prawdopodobnie przejdziesz co ja:)
ucieszylam sie bo wyszlo mi ze owulka byla tak jak kiedys niby miewalam czyli 28 dnowy cykl zobaczymy
przytulankaa byly a jak nie wyjdzie to kuzwa rzucam wszystko!! haha zartuje:pPP

mierze temp. i mam problem z termometrem to kupilm drugi i na drugim w niskiej fazie temp wychodzi ze mam 36,2 ..duzo nizej niz z pierwszym termometrem elektrnicznym ehhhhh
nie mam rteciowego,,,, bylby najbardziej miarodajny ..no nic.. jutro powinna tak czuje temp mi wzrosnac...

i pozostaje czeekanie,,,jakze przyjemne im blizej @ haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

czyli ze inaczej niz zawsze??????

Czasami od owulacji do okresu są takie bóle. Ja właśnie ostatnio mówiłam swojemu ginowi i mówił żeby się tym nie przejmować że tak się czasem zdarza :) chociaż fajnie by było jakby to był typowy objaw ciąży [emoji14]

Byloby idealnie haha. A na dole w ciagu dnia mam zmiane klimatu o 180 stopni tzn raz Sahara raz Niagara. Grrr....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wpadam...
Padam na pysk i spadam zaraz bo muszę ogarnąć ryż do sake:/ Małż sobie nastawił ale ryż który trzeba dołożyć ja muszę gotować i szykować XD Nie no... w PL robiliśmy wina co roku, a tu pierwszy raz.
Koleżanka która niedawno tu przyjechała z córką - poprosiła mnie dzisiaj o małą pomoc w papierkach i żeby połazić trochę zapoznać się z okolicą... spotkałyśmy się odprowadzając dzieci, a rozstałyśmy odbierając dzieci (są w sąsiednich klasach) ... Nogi mi chcą do tyłka wejść, padam na ryj a lustra nie znalazłam (szukam lustra do łazienki). Za to odwiedziłam fajny sklepik z bielizną AnnSummers :D No na froncie jest bielizna a dalej... latex, skóra, pejcze, zestawy do bondage i cała masa zabawek do zabawy w łóżku :D Nie wiem co było bardziej czerwone - ja czy ta bielizna na froncie :p nie ma to jak dwie baby łażące po sklepach :D
Fajny dzień ale padam na pysk... a piersi dalej bolesne jak pieron - choć dzisiaj udało mi się wbić w stanik sportowy - jupiiii - też mnie uwiera :D

reklama
Do góry