reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny:)
Ale się wyspaliśmy. Oboje z R wczoraj padliśmy wieczorem. Dobrze że ta środa taka niedzielna jest w tym tygodniu:)
Z takich nowości.... Wczoraj miałam takie dziwne kłucia w podbrzuszu. Tak jakby ktoś od środka wbijał szpilki tak mniej więcej w połowie odległości do pępka. Megadziwne. A dziś już zaczęły mi się bóle na @. Jak tylko wstałam z łóżka i to poczułam to zaraz mnie to zbiło z tropu. Chociaż wiem, że bardzo dużo kobiet odczuwa te bóle i @ nie nadchodzi. Ale mimo wszystko wolałabym tego nie czuć :(
Za ile masz termin @?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! Witam was sentymentalnie tego 1wszego listopada, macie jakiegoś swojego anioła stróża? Ja mam swojego, mój tata odszedł od nas nagle dwa lata temu! Ostatni raz widziałam go na własnym weselu. Póki żył między nami nie układało się najlepiej, zawsze miałam do niego ogromny żal, ze odszedł od mojej mamy i biedny musiał sobie umrzeć, żebym zrozumiała wiele rzeczy i mu wybaczyła. Może bardziej niż dziecka pragnęłabym dostać możliwość porozmawiania z moim tata, godzinkę chociaż ten ostatni raz! Na szczęście modlitwy nie odbierze mi nikt. Wierzę, ze on patrzy, słucha i czuwa!
Mój kochany tata 1.10.1949-24.09.2015

Wy tu o życiu a ja o śmierci ;) sorry ale tak mi jakoś sentymentalnie dzisiaj :)

Hej dziewczyny! Witam was sentymentalnie tego 1wszego listopada, macie jakiegoś swojego anioła stróża? Ja mam swojego, mój tata odszedł od nas nagle dwa lata temu! Ostatni raz widziałam go na własnym weselu. Póki żył między nami nie układało się najlepiej, zawsze miałam do niego ogromny żal, ze odszedł od mojej mamy i biedny musiał sobie umrzeć, żebym zrozumiała wiele rzeczy i mu wybaczyła. Może bardziej niż dziecka pragnęłabym dostać możliwość porozmawiania z moim tata, godzinkę chociaż ten ostatni raz! Na szczęście modlitwy nie odbierze mi nikt. Wierzę, ze on patrzy, słucha i czuwa!

Wy tu o życiu a ja o śmierci ;) sorry ale tak mi jakoś sentymentalnie dzisiaj :)
Bardzo współczuję :(
Ja chyba nie mam ... Z dziadkami praktycznie kontaktów od dziecka nie utrzymywałam. Żyje już teraz tylko jedna moja babcia która na oczy prawnuka nie widziała, a w lipcu skończyłam 3 lata. A rodziców mam jeszcze młodych

Bardzo współczuję :(
Ja chyba nie mam ... Z dziadkami praktycznie kontaktów od dziecka nie utrzymywałam. Żyje już teraz tylko jedna moja babcia która na oczy prawnuka nie widziała, a w lipcu skończyłam 3 lata. A rodziców mam jeszcze młodych

Właśnie dlatego warto młodo robić dzieci ;) można się dłużej nimi nacieszyć a i dzieci spokojniejsze, nie zamartwiają się o rodziców tak szybko ;)

Właśnie dlatego warto młodo robić dzieci ;) można się dłużej nimi nacieszyć a i dzieci spokojniejsze, nie zamartwiają się o rodziców tak szybko ;)
No moja mama urodziła mnie w wieku 26 lat to nie tak szybko, tym bardziej że ja najstarsza z rodzeństwa. Brata urodziła jak miała 30, a siostrę 36 lat :) ja jak urodziłam syna to dwa miesiące później skończyłam 22 lata :) teraz staramy się o drugie więc pewnie przed skończeniem 26 lat urodzę drugie :)
Szybciej będę mieć pieluchy z głowy [emoji14]

Też tak dzisiaj sentymentalnie..
Mój tata zmarł 10 lat temu gdy miałam 15 lat - długo przebywał w szpitalu i bardzo żałuję, że odwiedziłam go tylko raz.
Tata zmarł w wieku 39 lat, w lutym miałby 50.
Niestety bardzo chorował i jego organizm był wyniszczony a jako dzieciak bałam się tego widoku, wierzyłam, że wróci ze szpitala..
No niestety. A zabił to błąd lekarza, i fakt że owy lekarz po błędzie nie pozwolił się nikomu do ojca zbliżyć i w końcu organizm nie wytrzymal.
Mama owdowiala w wieku 38lat.
Łezka w oku się kręci. Dzisiejszy dzień skłania do refleksji.. I mam takie same przemyślenia co Ty.
Wszystko bym oddała za chwilę rozmowy..
Pozdrawiam Was dziewczyny [emoji813]
Kochajmy swoich bliskich...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Też tak dzisiaj sentymentalnie..
Mój tata zmarł 10 lat temu gdy miałam 15 lat - długo przebywał w szpitalu i bardzo żałuję, że odwiedziłam go tylko raz.
Tata zmarł w wieku 39 lat, w lutym miałby 50.
Niestety bardzo chorował i jego organizm był wyniszczony a jako dzieciak bałam się tego widoku, wierzyłam, że wróci ze szpitala..
No niestety. A zabił to błąd lekarza, i fakt że owy lekarz po błędzie nie pozwolił się nikomu do ojca zbliżyć i w końcu organizm nie wytrzymal.
Mama owdowiala w wieku 38lat.
Łezka w oku się kręci. Dzisiejszy dzień skłania do refleksji.. I mam takie same przemyślenia co Ty.
Wszystko bym oddała za chwilę rozmowy..
Pozdrawiam Was dziewczyny [emoji813]
Kochajmy swoich bliskich...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie! Kochajmy i wybaczajmy póki mamy okazje! Życie jest za krótkie, by się gniewać :)

reklama
Na dzieci zawsze jest dobry czas[emoji4] a co do wieku rodziców to w dzisiejszych czasach ludzie niestety umieraja coraz mlodsi, wiadomo zatrute środowisko ale tez sami sobie nie pomagają, niezdrowe , wysokoprzetwozone jedzenie bo szybko i bez roboty,papierosy, brak ruchu bo latwiej ogladac tv, alkohol itp. Tak wiec nie ma reguły bo czasami trzydziestolatek jest bardziej zniszczony od tego co.ma 50 lat...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry