reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szyjkę mam dość wysoko. Otwarta. Ale to dopiero 8 DC . Fakt faktem raz w kwietniu zdarzył mi się cykl 22 dni, a teraz jestem jeszcze po zabiegu w narkozie i silnych antybiotykach i coś się przesunęło. Zaraz test owu zrobię. Ale nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu :o

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrob test .
Ja tez tak mialam. Wytlumaczylam sobie to tak. Szyjka byla nisko rozpulchniona i otwarta.....i tak poszla do gory plusbpojawil sie taki sluz...ale potem lekko stwardniala. I byla pol otwarta jakos tak

reklama
Szyjkę mam dość wysoko. Otwarta. Ale to dopiero 8 DC . Fakt faktem raz w kwietniu zdarzył mi się cykl 22 dni, a teraz jestem jeszcze po zabiegu w narkozie i silnych antybiotykach i coś się przesunęło. Zaraz test owu zrobię. Ale nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu :o

Zrob test .
Ja tez tak mialam. Wytlumaczylam sobie to tak. Szyjka byla nisko rozpulchniona i otwarta.....i tak poszla do gory plusbpojawil sie taki sluz...ale potem lekko stwardniala. I byla pol otwarta jakos tak

Aa ja dzis mam 13dc .wczoraj test owu pozytywny

Zrob test .

Aa ja dzis mam 13dc .wczoraj test owu pozytywny
U mnie słaba druga kredka czyli brak owulacji. To jestem ciekawa czemu taki śluz jasnoróżowy :/

2 cykle temu mialam taki sloz rozowy tupowo ksiazkowo plodnym duzo w 12dc a test owu. Ciemny wyszedl w 18dc hmmmm nie zbadane nasze ciala
O widzisz. Ja powinnam mieć owu wtorek - środa. Bo u mnie raz cykl 28/29 dni. Dwa cykle wstecz było 32 a w kwietniu 22, a tak to zawsze 28/29 dni i to nad ranem zawsze dostaję

O widzisz. Ja powinnam mieć owu wtorek - środa. Bo u mnie raz cykl 28/29 dni. Dwa cykle wstecz było 32 a w kwietniu 22, a tak to zawsze 28/29 dni i to nad ranem zawsze dostaję

Akurat składam zamówienie z Gemini bo mi lekarz kazał brać Prenal Uno i dokupiłam testy owulacyjne

Akurat składam zamówienie z Gemini bo mi lekarz kazał brać Prenal Uno i dokupiłam testy owulacyjne

Ja zamowilam ciazowe przez pomylkr hahahha nic nie mow lol.plytkowr I tak jak ty sprawdzilam a tam nic. Za drugim testem dojrzalam hcg ledwo widoczne ehhhh
A cykle zawsze 28dni i po porodach też.od 2 lat jako 28.30
Dla pewnosci postaraj sie dzis hehe i obserwuj:)

Ja zamowilam ciazowe przez pomylkr hahahha nic nie mow lol.plytkowr I tak jak ty sprawdzilam a tam nic. Za drugim testem dojrzalam hcg ledwo widoczne ehhhh
A cykle zawsze 28dni i po porodach też.od 2 lat jako 28.30
Dla pewnosci postaraj sie dzis hehe i obserwuj:)
Od dziś co dwa dni [emoji14] tak jak Pan doktor kazał [emoji23]
Ja kupuję paczkę 10 testów za 7 zł [emoji23][emoji23] i te czule testy od 10 ul/ml.
Do tego kupiłam kwas foliowy 250 pastylek za niecałe 12 zł a mój gin mi mówi żebym sobie tam Prenatal Uno zamówiła. Bo to jest dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze. Duża zawartość kwasu foliowego i ma w razie czego łagodzić nudności ciążowe. A ja niestety przy pierwszej ciąży z tego powodu bardzo cierpiałam :(

Tez zamawialam ale musiala
Od dziś co dwa dni [emoji14] tak jak Pan doktor kazał [emoji23]
Ja kupuję paczkę 10 testów za 7 zł [emoji23][emoji23] i te czule testy od 10 ul/ml.
Do tego kupiłam kwas foliowy 250 pastylek za niecałe 12 zł a mój gin mi mówi żebym sobie tam Prenatal Uno zamówiła. Bo to jest dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze. Duża zawartość kwasu foliowego i ma w razie czego łagodzić nudności ciążowe. A ja niestety przy pierwszej ciąży z tego powodu bardzo cierpiałam :(

Ja tez zamawialam te 10 czulosc i powiem ci ze przy nich mi tak ciemna kreska nie wyszla jak teraz orzy tyxh o czulosci 20 lol

Też biore kwas foliowy z zestawem wit. . zobacze ile ma. Magnez b6 i czasem witamine E. Wit. C pije ..mimo wszystko staram sie zdrowo odzywiac i z wit. Tez nie chce przedobzyc. Zobaczymy:)
Dzialaj dzialaj i oby w tej ciazy bylo lzej:)

reklama
Hej Dziewczyny:)
Ale się wyspaliśmy. Oboje z R wczoraj padliśmy wieczorem. Dobrze że ta środa taka niedzielna jest w tym tygodniu:)
Z takich nowości.... Wczoraj miałam takie dziwne kłucia w podbrzuszu. Tak jakby ktoś od środka wbijał szpilki tak mniej więcej w połowie odległości do pępka. Megadziwne. A dziś już zaczęły mi się bóle na @. Jak tylko wstałam z łóżka i to poczułam to zaraz mnie to zbiło z tropu. Chociaż wiem, że bardzo dużo kobiet odczuwa te bóle i @ nie nadchodzi. Ale mimo wszystko wolałabym tego nie czuć :(

Do góry