reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szyjkę mam dość wysoko. Otwarta. Ale to dopiero 8 DC . Fakt faktem raz w kwietniu zdarzył mi się cykl 22 dni, a teraz jestem jeszcze po zabiegu w narkozie i silnych antybiotykach i coś się przesunęło. Zaraz test owu zrobię. Ale nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu :o

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrob test .
Ja tez tak mialam. Wytlumaczylam sobie to tak. Szyjka byla nisko rozpulchniona i otwarta.....i tak poszla do gory plusbpojawil sie taki sluz...ale potem lekko stwardniala. I byla pol otwarta jakos tak

reklama
Szyjkę mam dość wysoko. Otwarta. Ale to dopiero 8 DC . Fakt faktem raz w kwietniu zdarzył mi się cykl 22 dni, a teraz jestem jeszcze po zabiegu w narkozie i silnych antybiotykach i coś się przesunęło. Zaraz test owu zrobię. Ale nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu :o

Zrob test .
Ja tez tak mialam. Wytlumaczylam sobie to tak. Szyjka byla nisko rozpulchniona i otwarta.....i tak poszla do gory plusbpojawil sie taki sluz...ale potem lekko stwardniala. I byla pol otwarta jakos tak

Aa ja dzis mam 13dc .wczoraj test owu pozytywny

Zrob test .

Aa ja dzis mam 13dc .wczoraj test owu pozytywny
U mnie słaba druga kredka czyli brak owulacji. To jestem ciekawa czemu taki śluz jasnoróżowy :/

2 cykle temu mialam taki sloz rozowy tupowo ksiazkowo plodnym duzo w 12dc a test owu. Ciemny wyszedl w 18dc hmmmm nie zbadane nasze ciala
O widzisz. Ja powinnam mieć owu wtorek - środa. Bo u mnie raz cykl 28/29 dni. Dwa cykle wstecz było 32 a w kwietniu 22, a tak to zawsze 28/29 dni i to nad ranem zawsze dostaję

O widzisz. Ja powinnam mieć owu wtorek - środa. Bo u mnie raz cykl 28/29 dni. Dwa cykle wstecz było 32 a w kwietniu 22, a tak to zawsze 28/29 dni i to nad ranem zawsze dostaję

Akurat składam zamówienie z Gemini bo mi lekarz kazał brać Prenal Uno i dokupiłam testy owulacyjne

Akurat składam zamówienie z Gemini bo mi lekarz kazał brać Prenal Uno i dokupiłam testy owulacyjne

Ja zamowilam ciazowe przez pomylkr hahahha nic nie mow lol.plytkowr I tak jak ty sprawdzilam a tam nic. Za drugim testem dojrzalam hcg ledwo widoczne ehhhh
A cykle zawsze 28dni i po porodach też.od 2 lat jako 28.30
Dla pewnosci postaraj sie dzis hehe i obserwuj:)

Ja zamowilam ciazowe przez pomylkr hahahha nic nie mow lol.plytkowr I tak jak ty sprawdzilam a tam nic. Za drugim testem dojrzalam hcg ledwo widoczne ehhhh
A cykle zawsze 28dni i po porodach też.od 2 lat jako 28.30
Dla pewnosci postaraj sie dzis hehe i obserwuj:)
Od dziś co dwa dni [emoji14] tak jak Pan doktor kazał [emoji23]
Ja kupuję paczkę 10 testów za 7 zł [emoji23][emoji23] i te czule testy od 10 ul/ml.
Do tego kupiłam kwas foliowy 250 pastylek za niecałe 12 zł a mój gin mi mówi żebym sobie tam Prenatal Uno zamówiła. Bo to jest dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze. Duża zawartość kwasu foliowego i ma w razie czego łagodzić nudności ciążowe. A ja niestety przy pierwszej ciąży z tego powodu bardzo cierpiałam :(

Tez zamawialam ale musiala
Od dziś co dwa dni [emoji14] tak jak Pan doktor kazał [emoji23]
Ja kupuję paczkę 10 testów za 7 zł [emoji23][emoji23] i te czule testy od 10 ul/ml.
Do tego kupiłam kwas foliowy 250 pastylek za niecałe 12 zł a mój gin mi mówi żebym sobie tam Prenatal Uno zamówiła. Bo to jest dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze. Duża zawartość kwasu foliowego i ma w razie czego łagodzić nudności ciążowe. A ja niestety przy pierwszej ciąży z tego powodu bardzo cierpiałam :(

Ja tez zamawialam te 10 czulosc i powiem ci ze przy nich mi tak ciemna kreska nie wyszla jak teraz orzy tyxh o czulosci 20 lol

Też biore kwas foliowy z zestawem wit. . zobacze ile ma. Magnez b6 i czasem witamine E. Wit. C pije ..mimo wszystko staram sie zdrowo odzywiac i z wit. Tez nie chce przedobzyc. Zobaczymy:)
Dzialaj dzialaj i oby w tej ciazy bylo lzej:)

reklama
Hej Dziewczyny:)
Ale się wyspaliśmy. Oboje z R wczoraj padliśmy wieczorem. Dobrze że ta środa taka niedzielna jest w tym tygodniu:)
Z takich nowości.... Wczoraj miałam takie dziwne kłucia w podbrzuszu. Tak jakby ktoś od środka wbijał szpilki tak mniej więcej w połowie odległości do pępka. Megadziwne. A dziś już zaczęły mi się bóle na @. Jak tylko wstałam z łóżka i to poczułam to zaraz mnie to zbiło z tropu. Chociaż wiem, że bardzo dużo kobiet odczuwa te bóle i @ nie nadchodzi. Ale mimo wszystko wolałabym tego nie czuć :(

Do góry