reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@limonka8721 do sierpniówek już na pewno dołączysz kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Zwariowana sol

Ja rodzilam core w UK i mialam termin na 10 marzec a wyskoczyla 19 lutego:) syn 2 tyg wczesniej takze ciekawe jak bedzie tym razem:)
A wizyty to ja mialam tylko te co programowo takze za duzo nie bylam. Hehe
Oprocz skurczow przepowiadajacyxh to nic mi nie dolegalo
Z synem w PL krawilam dlugo to na lekach bylam jak luteina. W 4 miesiacu w szpitalu tydzien spedzilam a jak skończyłam 5 miesiac to moglam skakać :] . nie wiadomo czemu te krwawienia ale mialam tez bolesci bardzo mocne no ale bylo minelo:) dzis pewnie te nerwy by Mnie zjadly

Dziewczyny ogromne gratulacje:) zazdroszczę. Spokojnych 9 miesięcy:)

U mnie dupa.... @ dwa dni spóźniona uderzyła z podwójną mocą. Tracę nadzieję i wiarę. Fakt że czułam że ten cykl był stracony bo mało przytulanek było ale jednak jakąś nadzieja się tlila:(

Jotka gratki że zrzuconych kg :)
Onaonaona to teraz trzymamy kciuki za piękne dwie krechy za dwa tygodnie.

Ja też w uk siedzę:) z jakich rejonów jesteście?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi kochana buuuuuu ale uda sie uda!

Dziwnym aby ten ból był owulacyjny bo mam bardzo duzo gęstego białego śluzu :/ sama nie wiem co myślec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Popieram Jotkę. Nie ma co za dużo myśleć, bo jak widać po przykładzie większości z nas, zbyt intensywne myślenie nie przynosi wiele pożytku a wręcz szkodzi. Co najwyżej możesz sobie zapisać gdzieś objawy np w który dc jaki objaw i jeśli w danym cyklu się nie udaje porównać objawy w cyklu następnym. Dzięki temu np ja wiem co zwykle mam za objawy okołoowulacyjne. Ale po owu już myślenie próbuję wyłączyć chociaż nie zawsze się udaje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny ratunku!
Jestem już po okresie..
A dziś mam jakby śluz płodny zabarwiony krwią lekko różowy :o miała tak któraś ?
W poniedziałek byłam u ginekologa i wszystko w porządku, żadnych nadżerek, jajniki, macica wszystko ok.... Owulacja teoretycznie powinna być dopiero za tydzień w środę...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwnym aby ten ból był owulacyjny bo mam bardzo duzo gęstego białego śluzu :/ sama nie wiem co myślec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wiem jak mialas kiedys ale sluz moze pojawic sie nawet przed sama owulacja.. Badz byc na szyjce..wystarczy teznjak jest śliski..nie musi byc przezroczysty
Rozne info podaja na necie

Podobniez plodny sluz nie rozpuszcza sie w wodzie haha. Taka ciekawostka

Dziewczyny ratunku!
Jestem już po okresie..
A dziś mam jakby śluz płodny zabarwiony krwią lekko różowy :o miała tak któraś ?
W poniedziałek byłam u ginekologa i wszystko w porządku, żadnych nadżerek, jajniki, macica wszystko ok.... Owulacja teoretycznie powinna być dopiero za tydzień w środę...

Tak . krew to moga byc jeszczebjakoes pozostałości a sluz ..to sa pierwsze oznaki. Moze sienzmienic. Ja badam jeszcze szyjke ktora zaraz po okresie zaczela sie przygotowywac. Uniosla sie do owulki ktpra juz powinna byc teraz wiec czekam az sie zamknke lol obserwuj sie;)

reklama
Tak . krew to moga byc jeszczebjakoes pozostałości a sluz ..to sa pierwsze oznaki. Moze sienzmienic. Ja badam jeszcze szyjke ktora zaraz po okresie zaczela sie przygotowywac. Uniosla sie do owulki ktpra juz powinna byc teraz wiec czekam az sie zamknke lol obserwuj sie;)
Szyjkę mam dość wysoko. Otwarta. Ale to dopiero 8 DC . Fakt faktem raz w kwietniu zdarzył mi się cykl 22 dni, a teraz jestem jeszcze po zabiegu w narkozie i silnych antybiotykach i coś się przesunęło. Zaraz test owu zrobię. Ale nigdy w życiu nie miałam takiego śluzu :o

Do góry