Jotka_
Fanka BB :)
I pocwiczone cos tam=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie dość, że nie umiem uwierzyć, że udało się tak szybko to dopadł mnie strach czy wszystko jest ok itp jak dotrwam do 16go to nie wiem
Trzymam kciukasy !Spokojnie nie czytaj prosze hehehe za duzo
Musi byc dobrze!
Ola mi dzis owulacyjny piekny wyszedl od razu i podzialalismy . Szyjka i sluz ( na zewnatrz) wskazuja na prawidlowosc.
Wczoraj kulo w pachwinach .. Bolal brzuch..a dzis podbrzusze mialam obolale. Takze chyba sie.naklada ..zobaczymy czy siencos wykluje .........
Trzymam kciukasy !
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma innego wyjścia !! :*Ja rowniez. Trzymammmmm zrobimy nalot na Lipiec!!!!!
To trzymam kciuki za owocne przytulankiSpokojnie nie czytaj prosze hehehe za duzo
Musi byc dobrze!
Ola mi dzis owulacyjny piekny wyszedl od razu i podzialalismy . Szyjka i sluz ( na zewnatrz) wskazuja na prawidlowosc.
Wczoraj kulo w pachwinach .. Bolal brzuch..a dzis podbrzusze mialam obolale. Takze chyba sie.naklada ..zobaczymy czy siencos wykluje .........
Jasne, lipiec to fajny miesiącJa rowniez. Trzymammmmm zrobimy nalot na Lipiec!!!!!