reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja? Będzie 32 w lutym :)
Moi chłopcy się kochali od początku - ale po 5 latach musiało się coś skopać niestety :( Teraz siedzą wtuleni w siebie ale jak znam życie to za kilka minut usłyszę szczekanie, przegonienie się po klatce i znowu się w siebie wtulą :/ ... nie rozumiem :/

monia - a no nie jesteś sama :)

reklama
Szczęściara.....gratuluję. Moze kup malutkie skarpetki i mu w jakims pudeleczku podaj?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Albo zawieś w samochodzie na lusterku.

...marzenia mają wielką moc...

Ja! To Twoja zasługa

Hehe... pokonałaś nas wszystkie w przedbiegach! Dołączyłabym, ale wiesz... aktualnie zajadam solone orzeszki [emoji57]Ostatnio śniło mi się, że biegam... jogging uprawiam znaczy. Tak czasami mnie kusi, żeby spróbować, ale później sobie przypominam, że już kiedyś próbowałam i po 500 metrach złapała mnie kolka. I tyle było z mojego biegania [emoji23]. Także tak...

U mnie już wyniki bety :) no i mamy wynik 26. Czyli ciąża !!! Jeszcze wstrzymam się z poinformowaniem M. Może macie jakiś pomysł jak przekazać mu tego niusa??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję! [emoji324][emoji322][emoji323][emoji813]To już 4 lipcowka na tym forum?[emoji7] a to dopiero terminy z pierwszej połowy lipca [emoji173]
Pięknie![emoji813]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zaraz wyjde z siebie...kur** bo inaczej nie moge...czym usunac dlugopis z ekoskory?

Załączniki

• 20171031_184720.jpg
    20171031_184720.jpg
    965,9 KB · Wyświetleń: 71
Hehe... pokonałaś nas wszystkie w przedbiegach! Dołączyłabym, ale wiesz... aktualnie zajadam solone orzeszki [emoji57]Ostatnio śniło mi się, że biegam... jogging uprawiam znaczy. Tak czasami mnie kusi, żeby spróbować, ale później sobie przypominam, że już kiedyś próbowałam i po 500 metrach złapała mnie kolka. I tyle było z mojego biegania [emoji23]. Także tak...
O ja przed ciaza z synem biegalam. I stwierdzilam ze nawet fajnie. Potem jakoś przez wtedy jeszcze nie meza przestalam. Eh.. a teraz nie umiem sie zmobilizowac do biegania bo cyce mi skacza jak kangury jakies, boje sie ze sobie oko podbije =D mam pare sportowych stanikow, ale to ciezar taki ze zaden nie daje radu. A ze mnie bola od tejnowa prolaktyny dodaktowo to calkiem mnie to zniecheca,

Kolacje zjadłam, pozmywalam górę zmywania, zaraz wygonie gluta do kapieli i. Sobie polaze na orbitku.

reklama
No dużo pozytywnych testów ostatnio i oby jeszcze więcej :rolleyes:
Dziewczyny umówiłam się do gina na 16 listopada. Czy pierwsza wizyta powinna odbyć się w jakimś określonym czasie?
Do mnie to w dalszym ciągu nie dociera :o:p
Jeśli chodzi o zwierzątka to ja mogę polecić szynszyle, najlepiej trzymane w parach jednopłciowych bo lubią towarzystwo. Tylko trochę hałasują w nocy.

Do góry