V
Vel
Gość
Tulimy i trzymamy kciuki za nastepny cykl.A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulimy i trzymamy kciuki za nastepny cykl.A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
Boże lipca miało być nie sierpnia.A masz jakies wskazania medyczne do cc? Czy tylko dlatego ze pierwsze bylo cc?
A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
Powodzenia ! :*Wspieramy Cię! 5 cykl będzie ostatni!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne. Jak masz możliwość sama zadecydować to wybierz to co dla Ciebie najlepsze:-)Boże lipca miało być nie sierpnia.
Pierwsze miałam CC, dlatego drugie też CC. Po cc musisz wyrazić zgodę na sn, a ja tego nie zrobię. Robiłam 7,5h sn ale skończyło się cc... nie chcę więcej tego przechodzić a CC super znioslam i bardzo szybko do siebie doszłam
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poprzednim razem bóle krzyżowe jakby mi ktoś krzyże łamał zero postępów porodu oprócz odejścia wód, już po prostu z bólu nie kontaktowałam i zrobili CC.No jasne. Jak masz możliwość sama zadecydować to wybierz to co dla Ciebie najlepsze:-)
Jak my wszystkie dobrze wiemy jak ty sie teraz czujesz. Trzymamy kciuki! Niebawem się uda !A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
Na samą myśl o porodzie mi slabo ale to tylko chwila w bólu jest....zobaczymy w zasadzie jaki poród mnie czeka bo byc moze uda sie sn a moze mnie czekac cesarka (mam hpv i różne źródła różnie podają tzn że jedynie cesarka albo sn jak najbardziej możliwy). A i tez do samej ciąży podchodzę świadomie, bo ciąża z młodą była nieplanowana.Poprzednim razem bóle krzyżowe jakby mi ktoś krzyże łamał zero postępów porodu oprócz odejścia wód, już po prostu z bólu nie kontaktowałam i zrobili CC.
Na samą myśl mi słabo... Tylko nie chce CC na zimno. Będę jeszcze rozmawiała z moim gin o podaniu przed cc oksytocyny żeby dziecko i organizm doszły wcześniej znak.
Zobaczymy bo w niewielu szpitalach to chcą praktykować
Wogole jakoś teraz do tej następnej ciąży i porodu podchodzę spokojniej i chyba bardziej świadomie.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej#( Niunia!!!! Tak mi przykro!A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.