monia36
Fanka BB :)
Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @Szkoda ale może po prostu jeszcze na pozytyw za wcześnie. Ja bym na twoim miejacu nastepny test w poniedziałek zrobiła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @Szkoda ale może po prostu jeszcze na pozytyw za wcześnie. Ja bym na twoim miejacu nastepny test w poniedziałek zrobiła.
A wytrzymasz do 12 i zatestujesz równo ze mną? Chociaz sama bym chyba nie wyrobila tyle czekac na testowankoCześć Dziewczyny Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną [emoji14] a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam
Haha skąd ja to znam :-) ile to razy zarywalo się noce przy ciekawej książce z włączoną lampką nocną :-) mój rekord to przy 5 czesci Pottera od początku do konca od ok. 18 godziny do 7 nad ranem no nie moglam tego przerwac musialam jednym ciągiem ale cos kojarze ze chyba to bylo w weekend to caly dzien przespalam potemJa tez uwielbiam czytac. Czasami potrafie cala noc niespac byle by wiedziec co zaraz sie stanie w ksiazce
Ja w każdej mojej ciąży czulam sie jak @ tak wiec ciągle jest szansa !!!Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @
Mogę spróbować choć znajac życie to przed 12 przyjdzie ta francowata@[emoji34]A wytrzymasz do 12 i zatestujesz równo ze mną? Chociaz sama bym chyba nie wyrobila tyle czekac na testowanko
A nóż widelec, może jednak....?Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @