reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szkoda ale może po prostu jeszcze na pozytyw za wcześnie. Ja bym na twoim miejacu nastepny test w poniedziałek zrobiła.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @

reklama
Cześć Dziewczyny :) Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty :) na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną [emoji14] a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam :)
A wytrzymasz do 12 i zatestujesz równo ze mną? Chociaz sama bym chyba nie wyrobila tyle czekac na testowanko :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja tez uwielbiam czytac. Czasami potrafie cala noc niespac byle by wiedziec co zaraz sie stanie w ksiazce:)
Haha skąd ja to znam :-) ile to razy zarywalo się noce przy ciekawej książce z włączoną lampką nocną :-) mój rekord to przy 5 czesci Pottera od początku do konca od ok. 18 godziny do 7 nad ranem no nie moglam tego przerwac musialam jednym ciągiem ale cos kojarze ze chyba to bylo w weekend to caly dzien przespalam potem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zrobie ale czuje ze nic z tego, czuje sie jak przed @
A nóż widelec, może jednak....?

W kuchni pozmywalam a M wyslalam do sklepu po pare rzeczy (zua kobieta ze mnie, w taki deszcz i wietrzysko, ponoć znowu huragan tym razem Grzesiu nadciąga wlasnie teraz w weekend) ale że mam w sobie odrobine dobroci powiedzialam mu żeby sobie browarka kupil :-) czuję się jak anioł [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56] a nie kobieta hahah

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aha no jak nie wytrzymasz to trudno. Ja tam na dpokojnie juz z testami czekam,muszę po tylu miesiącach niepowodzeń nauczyc sie w końcu cierpliwosci

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Powiem Wam , że chyba dobrze znalezc sobie jakiś temat zastepczy czekając na testowanie więc oto obiecuję sobie, że wracam do zdrowej diety tj. będę jeść pięć zbilansowanych posiłków dziennie, zero wysokoprzetworzonego syfu i powrót do regularnych ćwiczeń!!!! jeśli nawet ta cholerna @ przyjdzie to przynajmniej będę lepiej się czuć sama z sobą, będę lżejsza, mniej klapnieta a z drugiej strony lepiej przygotowana do przyszłej ciąży:) Tak więc taki plan wprowadzam od dzisiaj!!! Amen

Do góry