reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Dziewczyny :) Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty :) na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną :p a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam :)
Każda z nas to 'myślenie' przed @ przechodzi i ni jak przegonic tych mysli :o

reklama
Cześć Dziewczyny :) Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty :) na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną :p a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam :)
no to miejmy nadzieję , że zobaczymy sie w lipcówkach :)

Dzięki za mile słowo... przepisał mi duphaston któraś brała kiedyś? Ja wcześniej też bo miałam przepisanego Ale niestety nie pomógł
Ja miałam praktycznie przez całą ciążę z synem na przemian z luteina. Jak teraz bede w ciąży to zapewne też będę miała, bo mam problemy z szyjka.

Ja brałam...Ale i tak nic z tego bo serduszko przestalo bić:(
ale ten lek pomaga potrzymać ciąże w tych pierwszych tygodniach.
Ja przez pierwsze trzy miesiące ciąży bralam luteine dopochwowo bo bylam dwa miesiące po poronieniu i lekarz obawiał sie powtórki ale wszystko dobrze sie skończyło

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry