reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Po sprzątałam trochę i musze po leżeć bo podbrzusze mnie boli i kłuje.... chyba mój nie potwierdzony kropek sie domaga odpoczynku :)
Ty tam zapobiegawczo się nie przemęczaj i odpoczywaj tym bardziej że coś pisałaś że pawik był :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Leżę i pachnę... przyszedl mój syn i mowi mamo co Ci jest , że Ty leżysz ...? u mnie to rzadkość... nawet dziecko wie już o tym....

No moj maz nie o zwala mi kupic lampki nocnej=) hahah zebym po nocach nie czytala.

Swoja drogą, fajnie ze jesteś=*
Przypomnij kiedy teraz testujesz?
Moj chlop tez marudzi ze oczy bardziej sobie popsuje:p
Milo ze mnie tak pozytywnie znow przywitalas:*
Co do testowania to niewiem bo cykl ostatnio mialam 24dniowy a przewaznie mialam co 28 nawet do 32 dni. Mysle ze poczekam i nawczesniej bede testowac 12 listopada.

reklama
Do góry