reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak wlasnie myslalam... Tak że ten no teraz tylko czekac aczkolwiek po grypce już ani śladu ale że pechowo dopadla mnie w szczycie dni plodnych albo tuż po owu to marne moje szanse widze w tym cyklu. Przy prawie 40 stopniach to jajeczko mi sie chyba ugotowalo. A sluzu w cholere duzo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No tak wlasnie myslalam... Tak że ten no teraz tylko czekac aczkolwiek po grypce już ani śladu ale że pechowo dopadla mnie w szczycie dni plodnych albo tuż po owu to marne moje szanse widze w tym cyklu. Przy prawie 40 stopniach to jajeczko mi sie chyba ugotowalo. A sluzu w cholere duzo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A tutaj to tez różnie bywa choc nastawiamy się ma niepowodzenie. Tez mialam 38 i cos w tamtym cyklu akurat jakoś w owulacje a dziś mi Mezus smarka i dycha i weź tu die staraj hahaha ... Ale przecież nic nie jest przesadzone prawda:)

A tutaj to tez różnie bywa choc nastawiamy się ma niepowodzenie. Tez mialam 38 i cos w tamtym cyklu akurat jakoś w owulacje a dziś mi Mezus smarka i dycha i weź tu die staraj hahaha ... Ale przecież nic nie jest przesadzone prawda:)
Teoretycznie moze i by sie udalo no ale zobaczymy. Nie nastawiam sie na nic i o tym nie mysle chociaz lawina mysli pewnie jak zwykle zacznie się tydzien przed @, jak to zwykle od poczatku staran mam ale w tym miesiacu kazda mysl o objawach domniemanwj ciąży od razu zamierzam zastąpic inna myślą...
Chociaz moze ta choroba teraz to znak od bozi zeby na czas ew. zagniezdzenia byc w domku? Dopiero 8.11 wrocw do pracy a to tylko 3 dni przed @ bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny. Mi gin powiedział ze bardzo duza szansa na ciążę. Pecherzyk pękł. Wszystko super. Kazał czekać. A ja już doszukuje się objawów okresu...testuję 03.11. Nie wytrzymam już :realmad:

Melduję się i ja ze wczoraj rospoczelam kolejny cykl zioła niestety nie pomogły na ciążę ale przynajmniej okres o czasie przyszedł ten cykl już z lekami col i luteina zobaczymy co się wydarzy

Cześć Dziewczyny :) Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty :) na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną :p a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam :)

reklama
Teoretycznie moze i by sie udalo no ale zobaczymy. Nie nastawiam sie na nic i o tym nie mysle chociaz lawina mysli pewnie jak zwykle zacznie się tydzien przed @, jak to zwykle od poczatku staran mam ale w tym miesiacu kazda mysl o objawach domniemanwj ciąży od razu zamierzam zastąpic inna myślą...
Chociaz moze ta choroba teraz to znak od bozi zeby na czas ew. zagniezdzenia byc w domku? Dopiero 8.11 wrocw do pracy a to tylko 3 dni przed @ bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zawsze znajdzie się pozytyw ..czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:)
Ja musze dbac o wysypianie za to!

Sonia szkoda szkoda ale grunt ze @ o czasie przyszla jak piszesz. Takze nowe sZanse:)

Z reszta chyba przez estrogeny do owulki jestesmy takie pozytywnie pobudzone haha

Ewarut skoro tak to nie ma innej opcji:)!

Do góry