reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak wlasnie myslalam... Tak że ten no teraz tylko czekac aczkolwiek po grypce już ani śladu ale że pechowo dopadla mnie w szczycie dni plodnych albo tuż po owu to marne moje szanse widze w tym cyklu. Przy prawie 40 stopniach to jajeczko mi sie chyba ugotowalo. A sluzu w cholere duzo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No tak wlasnie myslalam... Tak że ten no teraz tylko czekac aczkolwiek po grypce już ani śladu ale że pechowo dopadla mnie w szczycie dni plodnych albo tuż po owu to marne moje szanse widze w tym cyklu. Przy prawie 40 stopniach to jajeczko mi sie chyba ugotowalo. A sluzu w cholere duzo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A tutaj to tez różnie bywa choc nastawiamy się ma niepowodzenie. Tez mialam 38 i cos w tamtym cyklu akurat jakoś w owulacje a dziś mi Mezus smarka i dycha i weź tu die staraj hahaha ... Ale przecież nic nie jest przesadzone prawda:)

A tutaj to tez różnie bywa choc nastawiamy się ma niepowodzenie. Tez mialam 38 i cos w tamtym cyklu akurat jakoś w owulacje a dziś mi Mezus smarka i dycha i weź tu die staraj hahaha ... Ale przecież nic nie jest przesadzone prawda:)
Teoretycznie moze i by sie udalo no ale zobaczymy. Nie nastawiam sie na nic i o tym nie mysle chociaz lawina mysli pewnie jak zwykle zacznie się tydzien przed @, jak to zwykle od poczatku staran mam ale w tym miesiacu kazda mysl o objawach domniemanwj ciąży od razu zamierzam zastąpic inna myślą...
Chociaz moze ta choroba teraz to znak od bozi zeby na czas ew. zagniezdzenia byc w domku? Dopiero 8.11 wrocw do pracy a to tylko 3 dni przed @ bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny. Mi gin powiedział ze bardzo duza szansa na ciążę. Pecherzyk pękł. Wszystko super. Kazał czekać. A ja już doszukuje się objawów okresu...testuję 03.11. Nie wytrzymam już :realmad:

Melduję się i ja ze wczoraj rospoczelam kolejny cykl zioła niestety nie pomogły na ciążę ale przynajmniej okres o czasie przyszedł ten cykl już z lekami col i luteina zobaczymy co się wydarzy

Cześć Dziewczyny :) Melduję , ze drugi cykl starań trwa , właśnie kończą mi się płodne i dzielnie przepracowaliśmy temat więc teraz pozostaje czekać na efekty :) na 8.11 spodziewana jest @ wiec za kilka dni zapewne znowu będę mieć ciąże urojoną :p a zawsze wmawiam sobie, że tym razem nie będę się nakręcać ale co tam :)

reklama
Teoretycznie moze i by sie udalo no ale zobaczymy. Nie nastawiam sie na nic i o tym nie mysle chociaz lawina mysli pewnie jak zwykle zacznie się tydzien przed @, jak to zwykle od poczatku staran mam ale w tym miesiacu kazda mysl o objawach domniemanwj ciąży od razu zamierzam zastąpic inna myślą...
Chociaz moze ta choroba teraz to znak od bozi zeby na czas ew. zagniezdzenia byc w domku? Dopiero 8.11 wrocw do pracy a to tylko 3 dni przed @ bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zawsze znajdzie się pozytyw ..czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:)
Ja musze dbac o wysypianie za to!

Sonia szkoda szkoda ale grunt ze @ o czasie przyszla jak piszesz. Takze nowe sZanse:)

Z reszta chyba przez estrogeny do owulki jestesmy takie pozytywnie pobudzone haha

Ewarut skoro tak to nie ma innej opcji:)!

Do góry