reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pracuję w godzinach 18- 2, a i tak muszę przed 7 wstać młodego na autobus wystawić, a później znowu w kimono. Uwielbiam spać! Aż czasami żałowałam, że nie niedzwiedzicą jestem, tak poł roku przekimać, ach marzenia...

...marzenia mają wielką moc...
Ja zawsze powtarzam, że niedzwiedzie to fajnie mają... taka niedzwiedzica zimę przespi a na wiosnę budzi się już z nowym potomstwem i do tego już chuda :p Formalnie czad!!!!

reklama
Dzień dobry! Ale się nie wyspalam... jak się obudziłam w środku nocy to nie mogłam zasnąć.

@ookatkaoo1993 oby się obyło bez antybiotyku!

Pora wstać i zmierzyc się z sobota :)

Wiem ze ktos dzis mial testowac. Czekam na wiesci :)

dziewczyny ake wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy az wstyd się przyznać ale nawę nie wiem kiedy dzieciaki poszły spać :( A śluz mam zwykły bezbarwny
To ja niby po owu a śluz mam taki bardziej kremowy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry