Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buzi buzi [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] miłych snówApropo (czy jak to tam sie pisze) spania, uderzam w kimono bo jutro parę rzeczy do zrobienia. Już nie życzę dobrej nocy. Ale buziaki przesylam[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
...marzenia mają wielką moc...
Tak ttlko sie zastanawiam czy to bylby prywatny czy tez dostepny dla kazdego?
zobaczymy narazie to czarno to widzę bo jemu jednym uchem wpada drugim wypada to co mowie
.Dziewczyny pochwalę się pracą mojego syna, w sumie to naszą wspólną na konkurs w szkole bo chyba całkiem nieźle nam wyszło
Temat " Mój ulubiony kraj" krajobraz, tradycje, potrawy itp, dodam że ma wymiary 1,5m na 2metry, więc sporawy
Aha no i dodam jeszcze że mieszkamy w UK a Anglicy pojęcia o Polsce nie mają hihi, wyniki za tydzień.Zobacz załącznik 827320
Tak bywadziewczyny ake wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy az wstyd się przyznać ale nawę nie wiem kiedy dzieciaki poszły spać A śluz mam zwykły bezbarwny