reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jak tam dziewczynki , jakie plany na dzisiejszy wieczór?
Gramy póki co z młodą w uno i panna ma focha bo próbuje oszukiwać a cały czas przegrywa. A jak młoda zaśnie to M mi znowu da takie apecjalne lekarstwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To jak tam dziewczynki , jakie plany na dzisiejszy wieczór?

Ja właśnie ogarnęłam chałupę :) teraz się właśnie zastanawiamy z małżonem, zrobić wypad na miacho czy popcorn i tv [emoji848] jutro idziemy na imprezkę dlatego właśnie się zastanawiamy czy dzisiaj na spokojnie podejść do sprawy czy nie [emoji6] kurde, życiowe dylematy ;)

Ja właśnie ogarnęłam chałupę :) teraz się właśnie zastanawiamy z małżonem, zrobić wypad na miacho czy popcorn i tv [emoji848] jutro idziemy na imprezkę dlatego właśnie się zastanawiamy czy dzisiaj na spokojnie podejść do sprawy czy nie [emoji6] kurde, życiowe dylematy ;)
Korzystaj póki możesz :p
Ja tez bym gdzieś wyszła , ale cóż nie ma syna z kim zostawić :(

Komu ty to mówisz?! ;) No nie załamujmy się, kiedyś na pewno sie uda, będziemy bardziej doceniać nasze szczęście ;)
Nie załamuję się tylko poprostu chęci na malucha nadal ogromne są i bardzo go oboje (nooo w zasadzie to we trójkę hehe) chcemy, ale z racji niepowodzeń podchodzę do tego bardziej na spokojnie. Wolę się miło zaskoczyć, niż nakręcać się objawami i potem się rozczarowywać jak @ przychodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Korzystaj póki możesz [emoji14]
Ja tez bym gdzieś wyszła , ale cóż nie ma syna z kim zostawić :(
To z synem na spacer mykaj.

A jak tam twoje rzyganko?
Zdania podzielone:) moglibysmy wypracowac dziewczynke ale jesli trafi sie chłopczyk to bede rownie mocno kochac takze nie kombinuje jak za cory na core:D

I teraz staram sie dokonczyc to tylko ze pozNo wracajac jest ciemno i swiatlo mam nie za dobre wiec sie ciagnie ehhhhh
Mam to po mamie:)

Jesli sa felerne to moga ale czesto jest to wczEsna ciaza. Warto zrobic drugi i poczekac na reakcję choc tak czy inaczej jesli ciaza to sila rzeczy z dnia na dzien kreska powinna ciemniec:)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja tez ogarnęłam gore plus okna a Mezu dol i teraz na zakupy. Mozliwy seans przed tv:)
Elodia lubie grac w karty z mlodym i mloda tez he albo w kalambury na kurnik.zawsze sie usmiejemy ;)
Choc najbardziej lubie kosci a po tym literaki

reklama
Do góry