reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kobitki ;)
Napisalyscie 30 stron musze zaraz wszystko oganac, a ja sie dzis od rana kiepsko czuje ;( od rana mnie boli zoladek, mdloscii jestem tak zmeczona ze szok, nie wkrecam sobie ciazy mysle ze to jakas zoladkowka sie zaczyna albo odreagowanie stresu w zwiazku z nowa praca. Wogole nie czuje zebym byla w ciazy wiec chyba nic z tego, ostatnio jak mialam biochemiczna to tak mnie specyficznie bardzo mocno piersi bolaly a teraz zupelnie nic. Tak sobie mysle, ze moze byloby lepiej jakbym w tym miesiacu jednak nie zaszla bo dopiero od 3 dni mam nowa prace i tak jakos glupio by bylo :baffled:
Tak czy siak jutro rano bede sikac i zobaczymy choc to 3 dni przed @:confused:
A jakby wyszla ciąża to co z pracą? Od razu elka czy jakos bys do nastepnej umowy wytrzymala?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej kobitki ;)
Napisalyscie 30 stron musze zaraz wszystko oganac, a ja sie dzis od rana kiepsko czuje ;( od rana mnie boli zoladek, mdloscii jestem tak zmeczona ze szok, nie wkrecam sobie ciazy mysle ze to jakas zoladkowka sie zaczyna albo odreagowanie stresu w zwiazku z nowa praca. Wogole nie czuje zebym byla w ciazy wiec chyba nic z tego, ostatnio jak mialam biochemiczna to tak mnie specyficznie bardzo mocno piersi bolaly a teraz zupelnie nic. Tak sobie mysle, ze moze byloby lepiej jakbym w tym miesiacu jednak nie zaszla bo dopiero od 3 dni mam nowa prace i tak jakos glupio by bylo :baffled:
Tak czy siak jutro rano bede sikac i zobaczymy choc to 3 dni przed @:confused:

Ale by były jaja, ja ci życzę dwóch kreseczek! Jakby tak się zastanawiać to nigdy nie jest odpowiedni moment. Ja tez mam zament w pracy i jak będę w ciąży to maniana, dopiero dostałam podwyżkę i ogólnie zajebiste warunki pracy, 7 lat na to pracowałam :) ale ogólnie dla takiego małego, różowego, pachnącego bobaska poświęcę wszystko ;)

A jakby wyszla ciąża to co z pracą? Od razu elka czy jakos bys do nastepnej umowy wytrzymala?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mam najpierw miesiac probny, wiec bylaby lipa bo pewnie po pracy no ale mowi sie trudno, ukryc by sie pewnie nie dalo bo w poprzedniej ciazy 2 miesiace rzygalam jak kot. Najgorzej sie boje ,ze znowu cos wyjdzie ale tylko na chwilke jak ostatnio i strace i prace i fasolke :(

Mam najpierw miesiac probny, wiec bylaby lipa bo pewnie po pracy no ale mowi sie trudno, ukryc by sie pewnie nie dalo bo w poprzedniej ciazy 2 miesiace rzygalam jak kot. Najgorzej sie boje ,ze znowu cos wyjdzie ale tylko na chwilke jak ostatnio i strace i prace i fasolke :(
Każda ciąża ponoć jest inna, więc w kolejnej ciąży równie dobrze możesz nic nie rzygać i tego Ci życzę :}
Tak samo jak ja,w ciąży z młodą zero objawów ciążowych wiec licze sie z tym ze w drugiej ciąży moze byc inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

J mam syna z 13, co prawda nie z piatku, ale bylam taka zla, bo całą niedzielę rodzilam i bylam pewna ze bedzie z 12 stycznia, a on sie urodzil kilka minut po polnocy juz 13 ;) az mnie polozna i lekarz pocieszali na porodowce, bo bylam zła ze mi nie chca tych 2 minut nie uwzgeldniac i wpisac wczesniejsza godzine ;)
Moj synus tez z 13 :) i super chlopak

reklama
Ja nie wiem o co chodzi mojemu organizmowi a w tym momencie pochwie... Mam takie odczucie jakby się otwierała i zamykała i do tego takie mrowienie we wnętrzu i na zewnątrz. Dziwne to wszystko...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry