reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawie równo się staramy. Ten miesiąc niech chociaż jednej z nas się uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Obydwie damy radę kochana, zobaczysz! To już postanowione! Przed nowym rokiem będą tutaj same pozytywy! :) mój m pochował mi wszystkie testy owu, psychiczny nawet nie wie jak łatwo kupić nowe [emoji23]

reklama
Będzie Ci chowal dalej albo Ty bądź sprytniejsza i chowaj przed nim

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ch** tam, może naprawdę spróbuje trochę się wyluzować. Na takiej spince trudno się wysrac a co dopiero dzieciora zmajstrować! Sama już mam trochę dość wiec trochę popuszczę, trudno jest ale chociaż trochę. Małymi kroczkami ;)

Mam pytanie do dziewczyn kture miały monitorowany cykl 8 dzien cyklu pecherzyk 9 mm cykle średnio 28 30 dniowe stymulowanie co sądzicie jak duży powinien być ?? Lekaz stwierdził że naeazie nic się nie zapowiada w pon kolejna wizyta może coś przypisze na wzrost

A ch** tam, może naprawdę spróbuje trochę się wyluzować. Na takiej spince trudno się wysrac a co dopiero dzieciora zmajstrować! Sama już mam trochę dość wiec trochę popuszczę, trudno jest ale chociaż trochę. Małymi kroczkami ;)
Ja od tego cyklu na objawy nie zwracam uwagi jedynie ilosci sluzu nie da sie przeoczyc a tak to objawy mnie nie interesują do dnia @

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja od tego cyklu na objawy nie zwracam uwagi jedynie ilosci sluzu nie da sie przeoczyc a tak to objawy mnie nie interesują do dnia @

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja już na nic nie będę zwracać uwagi, zwykle owulke mam 11, 12 lub 13 dc także będziemy działać choćby śluzy nie śluzy i tyle i tez się nie będę nakręcać objawami! Muszę być silniejsza od tego :)

Czy testy ciążowe po czasie się przebarwiają z bieli wizira na cień drugiej kreski

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już na nic nie będę zwracać uwagi, zwykle owulke mam 11, 12 lub 13 dc także będziemy działać choćby śluzy nie śluzy i tyle i tez się nie będę nakręcać objawami! Muszę być silniejsza od tego :)
No ja ten cykl zapewne zmarnowany przez wstrętne grypsko no chyba ze w ostatniej chwili mi sie owu przesunela przez chorobę no ale zobaczymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Obydwie damy radę kochana, zobaczysz! To już postanowione! Przed nowym rokiem będą tutaj same pozytywy! :) mój m pochował mi wszystkie testy owu, psychiczny nawet nie wie jak łatwo kupić nowe [emoji23]
Ja zamowilam pakiet 50szt w lipcu i zużyłam do tej pory z 5. Jakoś mnie nie ciągnie do tych testów. Wy jesteście takie zorganizowane, robicie pomiary, obserwacje, notatki, aż zazdroszczę czasami. Ja jak zauważę że @ przyszła to jest dobrze. Żarcik taki, ale tak na serio to też z drugiej strony cieszę się że ten szał mnie nie dopadł. Jestem zbyt roztrzepane na to. Znajdę i ja kiedyś, ale nie za cenę tych nerwów i nieprzespanych nocy. Cenię sobie spokój ducha, ale i wytrwałość w odpowiednich proporcjach. I tego i wam życzę.

...marzenia mają wielką moc...

Do góry