reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawie równo się staramy. Ten miesiąc niech chociaż jednej z nas się uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Obydwie damy radę kochana, zobaczysz! To już postanowione! Przed nowym rokiem będą tutaj same pozytywy! :) mój m pochował mi wszystkie testy owu, psychiczny nawet nie wie jak łatwo kupić nowe [emoji23]

reklama
Będzie Ci chowal dalej albo Ty bądź sprytniejsza i chowaj przed nim

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ch** tam, może naprawdę spróbuje trochę się wyluzować. Na takiej spince trudno się wysrac a co dopiero dzieciora zmajstrować! Sama już mam trochę dość wiec trochę popuszczę, trudno jest ale chociaż trochę. Małymi kroczkami ;)

Mam pytanie do dziewczyn kture miały monitorowany cykl 8 dzien cyklu pecherzyk 9 mm cykle średnio 28 30 dniowe stymulowanie co sądzicie jak duży powinien być ?? Lekaz stwierdził że naeazie nic się nie zapowiada w pon kolejna wizyta może coś przypisze na wzrost

A ch** tam, może naprawdę spróbuje trochę się wyluzować. Na takiej spince trudno się wysrac a co dopiero dzieciora zmajstrować! Sama już mam trochę dość wiec trochę popuszczę, trudno jest ale chociaż trochę. Małymi kroczkami ;)
Ja od tego cyklu na objawy nie zwracam uwagi jedynie ilosci sluzu nie da sie przeoczyc a tak to objawy mnie nie interesują do dnia @

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja od tego cyklu na objawy nie zwracam uwagi jedynie ilosci sluzu nie da sie przeoczyc a tak to objawy mnie nie interesują do dnia @

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja już na nic nie będę zwracać uwagi, zwykle owulke mam 11, 12 lub 13 dc także będziemy działać choćby śluzy nie śluzy i tyle i tez się nie będę nakręcać objawami! Muszę być silniejsza od tego :)

Czy testy ciążowe po czasie się przebarwiają z bieli wizira na cień drugiej kreski

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już na nic nie będę zwracać uwagi, zwykle owulke mam 11, 12 lub 13 dc także będziemy działać choćby śluzy nie śluzy i tyle i tez się nie będę nakręcać objawami! Muszę być silniejsza od tego :)
No ja ten cykl zapewne zmarnowany przez wstrętne grypsko no chyba ze w ostatniej chwili mi sie owu przesunela przez chorobę no ale zobaczymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Obydwie damy radę kochana, zobaczysz! To już postanowione! Przed nowym rokiem będą tutaj same pozytywy! :) mój m pochował mi wszystkie testy owu, psychiczny nawet nie wie jak łatwo kupić nowe [emoji23]
Ja zamowilam pakiet 50szt w lipcu i zużyłam do tej pory z 5. Jakoś mnie nie ciągnie do tych testów. Wy jesteście takie zorganizowane, robicie pomiary, obserwacje, notatki, aż zazdroszczę czasami. Ja jak zauważę że @ przyszła to jest dobrze. Żarcik taki, ale tak na serio to też z drugiej strony cieszę się że ten szał mnie nie dopadł. Jestem zbyt roztrzepane na to. Znajdę i ja kiedyś, ale nie za cenę tych nerwów i nieprzespanych nocy. Cenię sobie spokój ducha, ale i wytrwałość w odpowiednich proporcjach. I tego i wam życzę.

...marzenia mają wielką moc...

Do góry