reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja ten cykl zapewne zmarnowany przez wstrętne grypsko no chyba ze w ostatniej chwili mi sie owu przesunela przez chorobę no ale zobaczymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nigdy niewiadomo, może wyprodukowalas takie jajco, ze niestraszne mu choróbsko i tak coś się z tego wykluje ;)

reklama
Czy testy ciążowe po czasie się przebarwiają z bieli wizira na cień drugiej kreski

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem tak.
Czasem jest to cień po odczynniku chemicznym. Dlatego nie powinno się sprawdzać po czasie.
A czasem uwydatnia się cień cienia którego nie dało się zauważyć „ na świeżo”:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczną masz tą córę, a jakie piękne portrety malujesz, aż trudno uwierzyć, że to ręcznie a nie komputerowo :) a tak się jeszcze zapytam, to teraz pracujecie nad kolejną córą czy synkiem? ;)

Zdania podzielone:) moglibysmy wypracowac dziewczynke ale jesli trafi sie chłopczyk to bede rownie mocno kochac takze nie kombinuje jak za cory na core:D

I teraz staram sie dokonczyc to tylko ze pozNo wracajac jest ciemno i swiatlo mam nie za dobre wiec sie ciagnie ehhhhh
Mam to po mamie:)

Czy testy ciążowe po czasie się przebarwiają z bieli wizira na cień drugiej kreski

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli sa felerne to moga ale czesto jest to wczEsna ciaza. Warto zrobic drugi i poczekac na reakcję choc tak czy inaczej jesli ciaza to sila rzeczy z dnia na dzien kreska powinna ciemniec:)

Załączniki

• 20171027_160303_Film1-1488x1488.jpg
    20171027_160303_Film1-1488x1488.jpg
    265 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry