reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeśli się nie zagnieździ to jakoś bardziej nie boli, nie musi się bardziej złuszczać czy coś. Przynajmniej mi tak po poronieniu tłumaczyli w szpitalu jak zabawiłam się w "100 pytań do", a na co? a po co? a dlaczego? a jakby? Dopiero następna miesiączka dwa miesiące po była bolesna.

...marzenia mają wielką moc...
Dobrze wiedzieć. Bo naprawdę ciezko przeszlam ten okres ale to pewni jakas dziwba anomalia. DziewcZyny musze sie pochwalic. Spadlo mi 1kg po tygodniu

reklama
Ty wiesz ze mialam tak samo jak nigdy..nic nie wiadomo

I super super! Dom byl zawsze pelen ludzi i dzieci hahaha
Mam jedna najstarsza siostre. kasie:)

Aaaa
NowaJa GRATULACJe !!!!!! Muaa
A reszra braci??? Nas w domu bylo dwoje (mam mlodszego brata) tylko. Jak mama rozwiodla sie z ojcem to dowiedzialam sie o istnieniu jeszcze jednego brata, rok starszego odemnie, owocu wakacyjnej przygody, z ktorym nie bylo mi dane sie dobrze poznac=( ludzie zbyt szybko odchodza.

Dobrze wiedzieć. Bo naprawdę ciezko przeszlam ten okres ale to pewni jakas dziwba anomalia. DziewcZyny musze sie pochwalic. Spadlo mi 1kg po tygodniu
Pogratulować tego kilograma. Ja bym chciała tylko żeby moje boczki poszły w cycki i koniec z życzeniami. Akceptuje moje rozstępy i przebarwienia, tylko boczki w cycki, ale się ni kuta nie da! [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

A reszra braci??? Nas w domu bylo dwoje (mam mlodszego brata) tylko. Jak mama rozwiodla sie z ojcem to dowiedzialam sie o istnieniu jeszcze jednego brata, rok starszego odemnie, owocu wakacyjnej przygody, z ktorym nie bylo mi dane sie dobrze poznac=( ludzie zbyt szybko odchodza.

Ja i mlodszy brat z drugiego zwiazku. Wszystkie dzieci wychowal moj tato z mama. Tamten siegnal dna
Brat po starszej siostrze zmarl w wieku 24lat
Osierocil dwoje dzieci. Ale wszystko sie ulozylo. No i 3 brat.
Nigdy nie zalowalam ze mialam tyle rodzenstwa i dla mnie zawsze bylo i bedzie na plus.
Mozna miec zgrzyty ale to zawsze bedzie moja rodzina i koniec

Przykro mi ze brata nie poznałaś eh:(

Teraz tak mysle o swoich dzieciach i tak naprawde zawsze chcialam miec min. Troje ale tak z mezem doszlismy do wniosku po córce ze latwiej bedzie z dwojka a dzis sie Nam odmienilo.. Naprawde... I zalujemy ze kiedy bylo na spokojnie to za ciosem nie poszliśmy ale nie ma tego zlego co by na dobre nienwyszlo . Ciagle gonimy za czyms ..i ciagle malo tak naprawdę lol:p .. Dzieci wyfruna i ooo... I tak jeszcze taki rodzynek sie trafi... Pocieszny:p a moze i drugi hahaha
Tak mi Mezu nabaknal ze moze za ciosem pójdziemy Lol:O
Do 40 mamy czas Nie? ;)
Bedzie różnica wiekowa miedzy dziećmi ale sie nie wyrzekna siebie i z czasem znajda wspolny jezyk ..wiem to

Ide tabelke uzupelniac

A Ja mam 3 rodzeństwa w sumie 4 bo jedno maleństwo jest Aniołkiem. Jestem najmłodsza mam siostrę brata siostrę. 12,11,10 lat starszych. Kocham ich mocno i uwielbiam nasze spotkania a zwłaszcza święta.
Sama też zawsze chciałam mieć 3 dzieci. Bo zawsze mówię jak My z mężem po umieramy to oni w święta będą mieli się z kim spotkać...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A Ja mam 3 rodzeństwa w sumie 4 bo jedno maleństwo jest Aniołkiem. Jestem najmłodsza mam siostrę brata siostrę. 12,11,10 lat starszych. Kocham ich mocno i uwielbiam nasze spotkania a zwłaszcza święta.
Sama też zawsze chciałam mieć 3 dzieci. Bo zawsze mówię jak My z mężem po umieramy to oni w święta będą mieli się z kim spotkać...

No właśnie, dlatego minimum dwoje musi być. Moze nam sie uda wypelnic zyciowy plan. Zawsze chcialam miec tylko syna, ale jak teraz na niego patrzę, to smutno mi ze mialbybyc sam

F
Masz rację...

Rak czasem mnie refleksja nachodzi, a co jak nas zabraknie? Jak sam sobie z tym poradzi. Ja to w sumie moglabym miec nastepne rok po roku dwoje jeszcze. Jakos dalabym rradę, ale moj maz powiedzial ze z trojka juz calkiem osiwieje i wylysieje. Dlatego darem od boga bylo by dwoje na raz, nie mialby nic do gadania =D

reklama
Do góry