reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja się wybrałam do kina z moim 7 latkiem i właśnie oglądam Lego Ninjago.

...marzenia mają wielką moc...
Oooooo Ninjago jest super :-) bylam z córą w dzien premiery

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Właśnie sobie wyliczyłam, ze w grudniu będę miała dwie owulacje, jedna na samym początku miesiąca a druga pod koniec :) wtedy na pewno się uda!! Nie ma bata, już zacieram raczki ;)

U mnie 25dc jakby co to testuje 1wszego listopada, bo wtedy na bank coś będzie na rzeczy :)
Tak ja mam okres na 2.11.
Od wczoraj kłucie w lewym jajniku i ból podbrzusza a po położeniu się ciągnięcie od pępka w dół i dziś jak się na chodziłam to boli podbrzusza. Na test za wcześnie prawda?
No i jeszcze od trzech dni wymioty po śniadaniu.
Boże żeby się udało [emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ja mam okres na 2.11.
Od wczoraj kłucie w lewym jajniku i ból podbrzusza a po położeniu się ciągnięcie od pępka w dół i dziś jak się na chodziłam to boli podbrzusza. Na test za wcześnie prawda?
No i jeszcze od trzech dni wymioty po śniadaniu.
Boże żeby się udało [emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No te wymioty są zastanawiające, oby się udało! Z tym testowaniem to nie wiem, ja tam bym jeszcze zaczekała no ale to już sama musisz się czuć ;)

Dziewczyny a jak to jest z tym zagnieżdżaniem?! W sensie: dajmy na to, ze doszło do zapłodnienia ale zarodek się nie zagnieździł i co się wtedy dzieje? Normalny okres? Czy jak to się później odbywa? Zna się ktoś?

Dziewczyny a jak to jest z tym zagnieżdżaniem?! W sensie: dajmy na to, ze doszło do zapłodnienia ale zarodek się nie zagnieździł i co się wtedy dzieje? Normalny okres? Czy jak to się później odbywa? Zna się ktoś?
Wtedy jest ciążą biochemiczna wydalana z miesiączką. I następny cykl prób.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry