Mirakulum
Fanka BB :)
Hejpowiedzcie o co chodzi z tym linkiem do staraczek 2018?
Kurka, chyba te testy owu to jakiś pic na wode. Czułam owu od pt do pon rano a tu wczoraj wyszły dwie kreski o prawie równym zabarwieniu. Albo to u mnie się coś pieprzy...
Poza tym powiem Wam ze mam wrażenie ze znów nam się nie udało... może to głupie ale mysle ze powinnam się czuć jakoś inaczej czy coś. A czuje się normalnie, standardowo...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pacne Cie. Tym bardziej jeśli nie masz żadnych objawów jak 'zawsze' moze to byc na plus!
Co do testow. Radze wyprobowac z innej firmy choc zycze ci zebys nie musiala
Co do testow owu..
Jesli pik byl to prawdopodobnie owulacja bedzie mimo bolesci ktore moga pojawic sie nawet pare dni wczesniej.. Trzebabyloby to polaczulyc z obserwacja sluzu i temp. Choc co do temp. Wyczytalam ze owu moze wystapic do 3 dni przed skokiem jak i 3 dni po...a z innego zrodla...do 4 dni przed i dzien po skoku to potencjalny czas ovu..Wiem..zagmatwane to i jak widzisz Ciezko tu byc pewnym na 100%
Pozatym znalazlam laski ktore byly monitorowane i owu wystepowalo przed pikiem lol ale moze to nikle przypadki
Ja mam to samo, zero objawów i jak czytam, że niektóre z Was mają mdłości, bóle brzucha i piersi to mi się robi smutno, że u mnie nic, z wyjątkiem dzisiejszego incydentu, którego nie jestem do końca pewna bo byłam na pół śpiąca. Pocieszam się tylko tym, że może mam podobnie do siostry, bo ona nie miała żadnych dolegliwości a o ciąży dowiedziała się dopiero w 8 tygodniu![]()
![]()
Ola Olenko
Skupilabym sie jesli juz na nietypowych zmianach w twoim ciele .. Jak sluz..klucia.. Bole piersi..
Ja wiem ze czasem tak jest .. Ze po prostu czujemy... Ze to to...tym bardzisj kiedy organizm nie byl rozchwiany.. Czy to hormonami. Przecyziami
Aaa i tak jak Aga napisala. Co do prolaktyny... Stres wzmaga skoki prolaktyny wiec cos w tym odprezeniu jednak jest
Aga przykro mi ze trafiłas na takie osoby na kafeterii.. Przykre w ogole jest takie zachowanie..Mniemam ze byly juz bardzo co niektore zdolowane i wrecz wrogo nastawione do osob ktorym sie udalo a tym bardziej za pierwszym razem i temu tez tak wyszlo..kolejne daremne proby nie sa dla nich pokrzepiajace wiec reakcja do przewidzenia choc dolujaca ..pozatym nie pierwszy raz spotykam sie z sytuacją kiedy ludzie lepiej sie wsrod tych ktorym sie wiedzie gorzej ze tak napisze od nich samych, nie twierdze ze wszyscy tacy sa ale nie lazdy potrafi szczerze cieszyc sie z czyjegod szczescia..szczegolnie osoby ktore sa nieszczesliwe...Tyle z mojej strony.
I To chyba jest czas dziewczyny żeby się pożegnać.. jeśli mam działać na kogokolwiek dolujaco to nie chce tego robic.
Wierzę, że Wam się uda! Na prawdę! Wszystkie jesteście młode, macie kochających partnerów i fajne związki.. jednej udaje się szybciej, innej wolniej ale w końcu każda z nas doczeka się tego upragnionego cudu!
Byłam kiedyś na forum na kafeteri, tam też wyskoczyłam ż 1 cyklem starań więc byłam krótko bo tak (mea culpa) udało się za pierwszym razem.
Nie mogłam mieć obaw bo to dopiero 1 cykl po co sprawdzam te testy owu i jestem tam w ogóle na kafeteri, przecież to dopiero 1 cykl... "jak nabyłam na Twoim etapie to w ogóle o tym nie myślałam ". Zostałam wysmiana i zaraz wsadzona do wora "1 cykl dopiero o co jej kur..w.a chodzi)
Kiedy napisałam zw szczęścia że się udało już nie było komentarzy na temat moich starań testów itd. Krótkie gratulacje, zawarte w jednym zdaniu i powrót do swoich trosk i problemów związanych ze staraniami.
I jedna napisała do mnie pryw. Wiadomość.. (tutaj jest grupa starających się miesiącami i Ty tutaj nie pasujesz bo wg nich to one mają juz prawo się martwić a Ty jeszcze tego prawa ni3 masz.. jesteś nowa i gdybyś napisała że starajcie się rok i nie wychodzi to by Cię od razu zaakceptowaly i włączyły do grupy, a tak tutaj nie pasujesz)to. Od razu się pożegnałam, dziewczyny nawet nie odpisaly... I coś w tym jest niestety.
Myślałam że jak zostanę to będę motywować, tak jak inne przedtem mnie motywowaly.
Jeśli tak nie jest to może czas i tutaj się pożegnać, może tak będzie lepiej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
..nie usprawiedliwiam bron Boze bo jak dla Mnie nie wszystko jest od Nas zalezne.. Czesto gesto uda sie kobiecie ktora w ogole nie dba o zdrowie jak ta co dba ... No tak juz jest ale prawda ze z nastawieniem lepiej brnac przez zycie i zmierzac sie z przeciwnosciami
Napewno wlasnie nie chce wpasc w wirr obsesji niszczac swoje dotychczasowe zycie no jakby nie patrzec wszystko to odbija sie na rodzinie..
Szkoda ze chcesz przestac przelewac swoje zajeviste pozytywne nastawienie bo sa osoby ktore byly i beda sie od Ciebie zarazac mimo kolejnych prob.. Nie kazdy jest tak samo ' zbudowany'
Dla kazdego jest tu miejsce. Tego zdania jestem a jesli naprawde ze wzgledu na Cos tam przestaniesz tu zagladac to i tak Cie znajde haha juz zapisuje do obserwowanych haha
Trzymaj sie ciepło i mam nadzieje ze jaja sobie robisz he
@ONAONAONA prosze rowniez o wpisanie mnie na liste, Boze przerazilam sie waszym wiekiem a raczej swoim bo bede najstarsza na tej liscieale co tam wpisuj, ktos musi byc najstarszy, bede wam matkowac hihihi
Monika, wiek 36, cykl staran nie wiem w sumie kolo 2 lat wiec napisz 24,O matko jak to strasznie brzmi
, ostatnia @ 3.10, testowanie okolo weekendu wiec 28.10, starania o drugie dziecko, leki Clo.
Dzieki![]()
Ponarzekalas.. To teraz sie otrzasnij
Zaraz wszystko wpisze...
Na nic czasu dzis nie mam
Za duzo gadam w pracy!
I teraz ta litania moja
WybacCie
Ostatnia edycja: