reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze przykro mi :( oby 20 CS był szczęśliwy
Dziewczyny jak powinna wyglądać w końcu szyjka jeśli doszło do zapłodnienia bo już się pogubiłam. Przed chwilą tak z ciekawości sprawdziłam i trochę mnie zdziwiła bo mam wrażenie że nigdy taka twarda nie była i tak zamknięta. Dziś jest 24dc.

Olcia, zostaw ta szyjkę bo macaniem to sobie krzywdę można tylko zrobić. :)

reklama
Ja mam tylko jednego brata i w sumie to trochę szkoda, bo właśnie bardzo lubię rodzinne święta w dużym gronie, dlatego chciałabym mieć jeszcze dwoje dzieci, ale patrząc na to jak nam idzie z drugim to mam spore wątpliwości czy na to trzecie jeszcze nam starczy czasu...
Ja też mam jednego brata i do tego 11 lat starszego ode mnie. Na spotkaniach rodzinnym to tylko o muzyce możemy porozmawiać. Tak to normalnie różne światy. A jak się spotykamy z rodziną męża to niby rodzeństwo rzuca się sobie do gardeł, ale jak się komuś krzywda dzieje stają jedno za drugim. Tego zazdroszczę. Mój brat był tym pierwszym po ślubie, stoi na wyższej pozycji, długo czekali na drugie, bo synek jeszcze mały (10l), aż tu nagle wpadka w postaci mojej osoby. Ojciec nie długo potem zmarł, a matka do tej pory nie da mi zapomnieć ze nie planowana byłam. Przykre, ale prawdziwe.

...marzenia mają wielką moc...

Uuu... no to współczuję, polecam czosnek po powrocie do domu, nas też coś brało w poniedziałek, ale się nie daliśmy, rozpoczęliśmy właśnie kurację czosnkową i jakoś się wszyscy trzymamy, a mój M to miał gorączkę prawie 39, ale na szczęście szybko mu spadła
Jutro do lekary ide. Nie chvr sie gorzej rozchorowac a poprzedniego przeziebienia nie doleczylam i mam za swoje.wezme z 2 tygodnie L4 to siewykuruje na porzadnie.kuzwa pech moj bo znowu chora w plodne :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No i zmierzylam....39,2 stopnie. Nic dziwnego ze tak sie czuje. Pieprzona grypa :-/ jutro po elkę ide i cykl raczej na straty bo gdzie przy takim oslabiwniu nawet ochoty na seks nie mam a owu juz chyba byla tak ze raczej na pewno @ przyjdzie. No trudno. Wyleczyc sie muszę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Przed chwilą tak z ciekawości sprawdziłam i trochę mnie zdziwiła bo mam wrażenie że nigdy taka twarda nie była i tak zamknięta. Dziś jest 24dc.
Najlepiej odgadnac jak sie ja bada od początku i miec odniesienie.. No ale powinna sie u uniesc i byc zamknięta podobniez... U mnie do samego okresu byla wysoko i zamknięta i dzien przed zaczela sie obnizac takze już czulam..u mnie otwarta jest kiedy opuszek okala okrag ..ja rodzilam sn raz. Moze to ma znaczenie

Ojciec nie długo potem zmarł, a matka do tej pory nie da mi zapomnieć ze nie planowana byłam. Przykre, ale prawdziwe.

...marzenia mają wielką moc...
Przykro mi z powodu zachowania twojej mamy..czasem ludzie często maja problem by dostrzec co jest tak naprawdę wazne ale na twoim miejscu Skupilabym się na tworzeniu własnego szczęścia a reszta się ułoży:)

U mnie wlasnie zaczely sie plamienia wiec@nadchodzi i 20cs czas zaczac:(

Lajf is brutal często gesto..nie sprawiedliwy w h... Ehh
Przykro mi bardzo:(:( i zycze Ci bys szybciutko zobaczyła swoje II kreseczki!

Elodia zawsze cos.kuruj sie:)

Do góry