reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak się starałam raczej motywować i odpowiadać na pytania czy o testach owu czy o objawach jak ktoś pytał.. ale (co jest jak mówię trochę zrozumiałe) na niektórych nie działam za dobrze , a raczej fakt że się udało od razu nie działa motywyjaco tylko właśnie demotywujaco.. A tego bym nie chciała bo po co mam w kimś takie uczucia wzbudzać?
Nie wiem czy można tu pisać privy czy nie.. Ja pewnie będę tu zaglądać bo się zzylam ż Wami i będę Wam nadal kibicować ale za bardzo nie będę się udzielała chyba że ktoś się do mnie bd zwracał to wtedy..
A teraz zmykam zjeść śniadanie i poczytać trochę :) jutro pierwsza wizyta gin i muszę czymś zająć myśli :)
Do następnego!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to powodzenia jutro na wizycie :) Zaciskam kciuki, żeby było wszystko w najlepszym porządku :) A przenosisz się do jakiegoś innego wątku? Chętnie też bym śledziła Twoją ciążę :)
A to, że Tobie się udało za pierwszym razem to akurat na mnie zadziałało pocieszająco i motywująco bo też nie tracę nadziei, że mnie też się może udać :)

reklama
No w sumie ja nigdy nie jestem przemęczona, mam lekką pracę, w domu też jakoś dużo obowiązków nie mam, raczej się wysypiam, śpię po około 8 godzin w nocy. Już się mnie M pytał parę razy czy ma mi kupić test [emoji14] Ale jestem twarda i mu ciągle mówię, że poczekam do wtorku :p
To się ciesz że możesz sie dobrze wysypiac bo po porodzie na początku o to bedzie ciężko :-) chociaz ja nie narzekalam bo nie dosc ze w ciazy mdlosci i rzyganko bylo mi obce to jeszcze mloda juz po miesiacu raz w nocy sie tylko budzila (za wyjatkiem pierwszego tygodnia ząbkowania kiedy co 1.5h się budzila).

Co do wysypiania się to ja niestety nie mam mozliwosci wyspania sie w inne dni niz weekendowe. Taki tryb pracy, no cóż. Jedyny plus że za godziny nocne mam dodatkową kasę. Ale jeszcze tylko trochę.....jak zaciaze to po wychowawczym (z dzieckiem planuje do 3rż w domu byc zeby tych najwazniejszych chwil z jego zycia nie stracic) to zmieniam prace na co najwyzej dwuzmianową bo nocki są okropne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kochana to powodzenia jutro na wizycie :) Zaciskam kciuki, żeby było wszystko w najlepszym porządku :) A przenosisz się do jakiegoś innego wątku? Chętnie też bym śledziła Twoją ciążę :)
A to, że Tobie się udało za pierwszym razem to akurat na mnie zadziałało pocieszająco i motywująco bo też nie tracę nadziei, że mnie też się może udać :)
Pewnie że się uda :) trzeba tylko wierzyć. Z wątkiem będę na pewno na czerwcówkach, bo wtedy mam termin ale nie wiem czy nie zaangazuje się dopiero jak będę po prenatalnych i wszystko będzie ok.
Pisz tutaj udzielaj się a jak w końcu się uda to mnie uslyszysz z wielkimi gratulacjami [emoji16] a może i też coś czasem naskrobie:))

Pewnie że się uda :) trzeba tylko wierzyć. Z wątkiem będę na pewno na czerwcówkach, bo wtedy mam termin ale nie wiem czy nie zaangazuje się dopiero jak będę po prenatalnych i wszystko będzie ok.
Pisz tutaj udzielaj się a jak w końcu się uda to mnie uslyszysz z wielkimi gratulacjami [emoji16] a może i też coś czasem naskrobie:))

Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :) powodzenia :*

To się ciesz że możesz sie dobrze wysypiac bo po porodzie na początku o to bedzie ciężko :-) chociaz ja nie narzekalam bo nie dosc ze w ciazy mdlosci i rzyganko bylo mi obce to jeszcze mloda juz po miesiacu raz w nocy sie tylko budzila (za wyjatkiem pierwszego tygodnia ząbkowania kiedy co 1.5h się budzila).

Co do wysypiania się to ja niestety nie mam mozliwosci wyspania sie w inne dni niz weekendowe. Taki tryb pracy, no cóż. Jedyny plus że za godziny nocne mam dodatkową kasę. Ale jeszcze tylko trochę.....jak zaciaze to po wychowawczym (z dzieckiem planuje do 3rż w domu byc zeby tych najwazniejszych chwil z jego zycia nie stracic) to zmieniam prace na co najwyzej dwuzmianową bo nocki są okropne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
O ja tez mialam spokojna ciaze, zadnych objawow nadzwyczajnych, cale noce oboje spaliśmy w ciagu dnia jak zaczal juz kopac toto mnie martretowal i tak jest do dnoa dzisiejszego =) po prodze jak od 4dnia zaczelo sie mleko wreszcie dto dziecko wyglodniale, j a dllo co 10 minut. Jak mial 3miesiace mial dni, ze jak usiadłam rano, cycek w paszcze to jak maz po 18wracal to ja nadal siedzialam jak siadlamna i prosilam o pomoc, bo bylam zmeczona

Najgorzej było pod koniec ciąży kiedy to każda pozycja leżąca przeszkadzała :-D boże, jaka to była ulga, móc znowu spać na brzuchu po porodzie :-) ja na długość karmienia rowniez nie narzekalam bo dość szybko wypracowałyśmy sobie system karmienia tzn wiadomo na poczatku to na żądanie ale jakos przesadnie dlugo to nie trwalo bo dosc szybko sie najadala....hehe najsłodszy widok to jak mloda podczas karmienia zasypiala a ja sie dopiero po chwili orientowalam :-D.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Najgorzej było pod koniec ciąży kiedy to każda pozycja leżąca przeszkadzała :-D boże, jaka to była ulga, móc znowu spać na brzuchu po porodzie :-) ja na długość karmienia rowniez nie narzekalam bo dość szybko wypracowałyśmy sobie system karmienia tzn wiadomo na poczatku to na żądanie ale jakos przesadnie dlugo to nie trwalo bo dosc szybko sie najadala....hehe najsłodszy widok to jak mloda podczas karmienia zasypiala a ja sie dopiero po chwili orientowalam :-D.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nooo do pol roku juz mieliśmy stale godziny cycowania i zaczelam z danej godzinie cycowania wprowadzac powoli rozne pposiłki inne..

Do góry