reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Kochana skoro jest wysyp to pewnie nam też się uda zobaczysz :*@AgaRS90 a co do pozytywnego.....to nie jest tak że negatywnie mysle caly czas bo są okresy czasu, że fajnie się nastawiami w ogóle, ale z kazdymkolejnym nieudanym cyklem moj entuzjazm gaśnie coraz bardziej.
Zgasl jeszcze bardziej jak dowiedzialam sie o kolejnej ciąży znajomwj dziewczyny z pracy :-/ ostatnio to w ogole jakis wysyp ciąż znowu jest.
Elodia
Co Ci bylo że w szpitalu bylas? Bo wczesniej tyle pisalyscie że i ja mialam problem z nadrobieniem....to moglam nke doczytac.Boże nie przeczytam tyłu stron na raz [emoji23] dwa dni w szpitalu a tu tyyyle zaległości [emoji14]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
O'Hara
Tyle z mojej strony.
I To chyba jest czas dziewczyny żeby się pożegnać.. jeśli mam działać na kogokolwiek dolujaco to nie chce tego robic.
Wierzę, że Wam się uda! Na prawdę! Wszystkie jesteście młode, macie kochających partnerów i fajne związki.. jednej udaje się szybciej, innej wolniej ale w końcu każda z nas doczeka się tego upragnionego cudu!
Byłam kiedyś na forum na kafeteri, tam też wyskoczyłam ż 1 cyklem starań więc byłam krótko bo tak (mea culpa) udało się za pierwszym razem.
Nie mogłam mieć obaw bo to dopiero 1 cykl po co sprawdzam te testy owu i jestem tam w ogóle na kafeteri, przecież to dopiero 1 cykl... "jak nabyłam na Twoim etapie to w ogóle o tym nie myślałam ". Zostałam wysmiana i zaraz wsadzona do wora "1 cykl dopiero o co jej kur..w.a chodzi)
Kiedy napisałam zw szczęścia że się udało już nie było komentarzy na temat moich starań testów itd. Krótkie gratulacje, zawarte w jednym zdaniu i powrót do swoich trosk i problemów związanych ze staraniami.
I jedna napisała do mnie pryw. Wiadomość.. (tutaj jest grupa starających się miesiącami i Ty tutaj nie pasujesz bo wg nich to one mają juz prawo się martwić a Ty jeszcze tego prawa ni3 masz.. jesteś nowa i gdybyś napisała że starajcie się rok i nie wychodzi to by Cię od razu zaakceptowaly i włączyły do grupy, a tak tutaj nie pasujesz)to. Od razu się pożegnałam, dziewczyny nawet nie odpisaly... I coś w tym jest niestety.
Myślałam że jak zostanę to będę motywować, tak jak inne przedtem mnie motywowaly.
Jeśli tak nie jest to może czas i tutaj się pożegnać, może tak będzie lepiej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się wydaje, że troszkę przesadzasz i jesteś troszkę przewrażliwiona ale to moje osobiste zdanie w każdym razie życzę dużo zdrówka i powodzenia [emoji8][emoji8]
O'Hara
Link do: Staraczki 2018
ONAONAONA Cię wpiszę tylko daj jej znać
Dobra ale to później bo teraz się biorę w końcu za robotę
Elodia
Się okaże. Sluz mi się z przezroczystego zmienil na przezroczysty z mleczymi nitkami? Oszalec mozna ale strasznie jest go duzo caly czas.Kochana skoro jest wysyp to pewnie nam też się uda zobaczysz :*
A co do mdlosci to moze wynik pogody? Ja się np na zmianę pogody czuję czesto fatalnie. Od piatku mnie napoeprzal żołądek, wczoraj przestal a od dwoch dni okropne mdlosci a dzisiaj wstalam i co? Zero mdlosci i w koncu normalne sniadanie zjadlam.
Elodia
Bierz bierz....ja juz zrobilam to co mialam tzn cora w szkole pranie wstawione podlogi pozamiatane wyra poscielone tylko sprzatac mi sie tak strasznie nie chce :-/Dobra ale to później bo teraz się biorę w końcu za robotę
Jotka_
Ooooo toto ja dla Dziewczynek. Rafal od poczatku nam sie razem podobalo i koniec. Jeszcze oprócz Chyba wybranego na 95%Wiktora, bierzemy pod uwage EdwardJa zawsze miałam problem z wyborem imion dla chłopca, chociaż od zawsze podobał mi się Kajtek, ale mojemu byłemu się nie podobało. Na szczęście M się zgadza
reklama
Elodia
Edki są fajne :-) mój ojciec ma tak na imię :-)Ooooo toto ja dla Dziewczynek. Rafal od poczatku nam sie razem podobalo i koniec. Jeszcze oprócz Chyba wybranego na 95%Wiktora, bierzemy pod uwage Edward