reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też zaczynam żałować że się tak w to wkrecilam.
I teraz zamiast się cieszyć 2 kreskami to się przejmuję.. głównie przez ten kaszel i choróbsko, no ale...
fora i inne miejsca, w których dziewczyny opisują, że starają się miesiącami o dziecko lub tracą je w pierwszych tygodniach itp. w przechodzeniu ciąży na spokojnie nie pomagają..;/
Nie byłam świadoma jeszcze pół roku temu, że aż tyle osób może poronic w pierwszych tygodniach ciąży.. że okazuje się mimo pozytywnych testów i wysokiej bety że czesto stwierdza sie pęcherzyki puste..
Żałuję że tak się w to wyczytałam.
Mogłam po prostu cieszyć się ciaza i tyle, a teraz się bez sensu zamartwiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jakby się udało to nie zamierzam się wczytywać zbytnio bo wiem, że na pewno bym chodziła potem zestresowana i wmawiała sobie milion rzeczy, które mogą pójść nie tak, ale teraz mówi sięł łatwo, gorzej jak już się jest w ciąży to i tak się czyta.

reklama
To witam w klubie :p babie jednak nie dogodzisz :o:D

Dziecię dopiero pierwsze, w ogóle pierwsze w życiu starania, pierwszy cykl i pierwszy w życiu test :szok:

Czy Wasi faceci też podchodzą do tego na luzie? Mój to mi gada tylko, że jak nie ten cykl to następny.
moj od roku mówi ze następnym razem się MOże uda i ze za bardzo się spinam

Wlasnie .sa plusy i minusy. Stres tez nie jest dobry . ja mialam komplikacje z synem . krwawilamm na początku i mialam mega bolesci ale slepo ufalam mojej lekarce i na szczęście dobrze się wszystko skończyło. Nic a nic nie szukałam info na necie
Z cora bez tych ekscesow na spokojnie choc bardzo holla mnie brzuch halos w 8tyg
W UK cala ciaza

A teraz nawet jak bym chciala nie myśleć to ciężko...za dużo sie wie

moj od roku mówi ze następnym razem się MOże uda i ze za bardzo się spinam
Hehe jakbym mojego slyszala. Jak tylko @ przychodzi to zawsze slyszę tylko np że jak nie teraz to za miesiąc a jak nie uda sie w ciagu roku to jak bedzie trzeba on tez sie przebada jesli bedzie taka konieczność i ze mam podchodzic do tego na spokojnie. Jak ja sie wtedy wkur*iam!! A on nic zlego nie mowi przecież. Tylko wszystko woli na spokojnie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No właśnie bo mojego to tłumaczy może to, że ma dwoje z małżeństwa. Ale powiem Wam, że w niedzielę byliśmy w kinie na Botoksie, uśmiałam się fest. Pierwsza scena z porodem, trochę tam były komplikacje, a mój M spocony jak nutria haha :rofl2: No nie powiem bo mnie to też trochę przeraziłło tym bardziej, jak się jest na etapie starań a tu takie rzeczy się widzi o_O A tak się zażekał, że on chce być przy porodzie (bo gdy rodziły się jego dzieci to nie był) i że będzie twardy itp a tu takie coś :D:p
Mój też podchodzi to tego na luzie, faceci chyba tak mają, że im jakoś nie zależy czy się uda teraz czy za miesiąc, to my kobitki raczej jesteśmy w gorącej wodzie kąpane. Mnie to najbardziej denerwuje to, że facet to jest płodny przez cały miesiąc, a ja mam raptem aż trzy dni w miesiącu i jak się nie wstrzelimy albo coś wypadnie typu choroba, delegacja itp. to już cały miesiąc w plecy...

Hah pamietam jak rodzilam syna i krzyczalam do Meza..nigdy wiecej bzykania .Nigdy!! Hahah wszyscy sie smiali
Chcial i byl przy porodach
I w dupce mam ból. Co nie dam rady? Jasne ze damy/damy:)

Co tam trochę meczarni jak w nagrode taka kruszyna... Mowcie sobie tak haha

Też zaczynam żałować że się tak w to wkrecilam.
I teraz zamiast się cieszyć 2 kreskami to się przejmuję.. głównie przez ten kaszel i choróbsko, no ale...
fora i inne miejsca, w których dziewczyny opisują, że starają się miesiącami o dziecko lub tracą je w pierwszych tygodniach itp. w przechodzeniu ciąży na spokojnie nie pomagają..;/
Nie byłam świadoma jeszcze pół roku temu, że aż tyle osób może poronic w pierwszych tygodniach ciąży.. że okazuje się mimo pozytywnych testów i wysokiej bety że czesto stwierdza sie pęcherzyki puste..
Żałuję że tak się w to wyczytałam.
Mogłam po prostu cieszyć się ciaza i tyle, a teraz się bez sensu zamartwiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Każda ciąża jest inna, więc to że ktoś poronił albo miał takie czy inne komplikacje nie znaczy, że one przytrafią się Tobie, ale czasami warto wiedzieć co i jak może się stać lub jakie objawi są niepokojące żeby móc w porę zareagować. Wiem, że łatwo się mówi, bo sama się stresowałam będąc w ciąży, ale trzeba zawsze być dobrej myśli, stres tu nic nie pomoże, także Aga będzie dobrze, bo inaczej być nie może :)

reklama
I tak do
Każda ciąża jest inna, więc to że ktoś poronił albo miał takie czy inne komplikacje nie znaczy, że one przytrafią się Tobie, ale czasami warto wiedzieć co i jak może się stać lub jakie objawi są niepokojące żeby móc w porę zareagować. Wiem, że łatwo się mówi, bo sama się stresowałam będąc w ciąży, ale trzeba zawsze być dobrej myśli, stres tu nic nie pomoże, także Aga będzie dobrze, bo inaczej być nie może :)
I takie nastawienie mialam:)

Do góry