reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przyszly tesciu mnie dzisiaj obrazil.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Co zrobil ;) ???

reklama
Aaa dziad jeden zaczął mi chrzanic ze jestem z przodu deska i z tylu deska, potem że metal i rock to gó*no a nie muzyka a na koniec stwierdził ze powinnam przytyć bo "kura powinna byc tłusta".

75C/D to taka deska??

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bu ha ha co za koles ;) a co go wogole to obchodzi niech sie czepi lepiej swojej baby ;)

Aaa dziad jeden zaczął mi chrzanic ze jestem z przodu deska i z tylu deska, potem że metal i rock to gó*no a nie muzyka a na koniec stwierdził ze powinnam przytyć bo "kura powinna byc tłusta".

75C/D to taka deska??

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak metal i rock nie są muzyką, to co nią jest w takim razie?! [emoji23] bez przesady, nie pozwalaj obrażać metalu [emoji869][emoji869]
A o desce, tyciu i kurze to się nawet nie wypowiem, chyba się tym nie przejęłaś?

reklama

75C/D to taka deska??

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A mnie ciekawi to jak na ten niewybredny komentarz Twojego przyszłego teścia zareagował Twój narzeczony?

Tekst oczywiście nie na miejscu, co mu odpowiedziałaś?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry