O'Hara
Fanka BB :)
Ja gazet nie czytam. Jak mam chwile wolna to raczej jakis film czy forum hehe
Albo jesienny spacerek:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja gazet nie czytam. Jak mam chwile wolna to raczej jakis film czy forum hehe
Cudo[emoji7]Albo jesienny spacerek:
Cudo[emoji7]
Ja byłam tydzień temu korzystając z tego, że przychodnia obok parku
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio o tym myślałam zachwycając się tymi kolorami..Jesień to moja ulubiona pora roku
Ja zimna nie znoszę, śniegu też.. co nie zmienia faktu, że zimowe krajobrazy są jednymi z piękniejszychJa wolę lato. A moja córka by chciala caly rok zime i śnieg hehe
Ja ostatnio o tym myślałam zachwycając się tymi kolorami..
Najbardziej lubię lato bo kojarzy mi się z wakacjami i wypoczynkiem, kąpielą w morzu...
Ale która pora roku jest najładniejsza?
Hm. Wiosna pieknie kwitnie, jesień urzeka kolorytem a zima... jeśli jest biała to też potrafi złapać za serce. Tylko właśnie to lato takie ...mdłe bez wyrazu.
Ale to moje zdanie
Zimowe krajobrazy są super owszem ale mrozu nienawidzę a moje dziecię to by cały rok bałwany najchętniej lepilo a w zimie chetniej na dworze by siedziala niż w lecie hehe. Musze pomyslec nad nartami w tym roku na prezentJa zimna nie znoszę, śniegu też.. co nie zmienia faktu, że zimowe krajobrazy są jednymi z piękniejszych
Bidulka. Ja mam uczulenie na siersc kotów ale tylko takich o dlugiej siersci bo zwykle dachowce to szkody mi nie robia. No i na cos innego na bank mam bo na wiosne okropnie kocham tylko twstow nigdy nie robilam.Osobiście wiosny nie lubię, mam alergie na 70% pyłków wiec jakoś niepotrafię docenić magii wiosny
@O'Hara. A weź pan idź w **** z takimi dzieciakami. Całkowicie nie rozumiem stwierdzenia 'to jest dziecko, będzie się tak zachowywać. Poczekaj, az będziesz miała swoje' aż mi witki opadają. Dziecko to jest mały człowiek. Z mózgiem. Jak od samego początku się mu pozwoli na robienie czego chce, to później będzie tylko gorzej. Na dodatek dzieciaki testują, na ile im się pozwoli. I uwaga! Nawet 2 letniemu dziecku można coś wytłumaczyć i postawić granicę. Okropnie mnie rozpierdzielaja takie matki, jak Twoja sąsiadka. Swoich prywatnych dzieci nie mam, ale prawie moje ma 5 lat (zajmowalam się nim przez 3 lata, od kad skończyl pół roku. Dzień w dzień) i kiedy tłumaczysz, że nie wolno skakać i biegać, bo nie mieszka przecież sam, zna sąsiadów .(zawsze pytałam, czy pamięta ta starsza pania, która zawsze mu daje cukierki i jak odpowiadał, że tak, to tłumaczyłam, że ona jest już starszą kobietą i potrzebuje więcej spokoju) i po którymś tam razie, jak zaczal krzyczeć i biegać podczas zabawy to sam się po chwili zastanowił, czy pani sąsiadka nie będzie zla, że jest głośno. Więc nikt mi nie wmówi, że się nie da.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki:*
Gary do pomycia, pranie się pietrzy no ale.. na szczęście nie jestem perfekcyjną panią domu a mój mąż też ma dwie ręce
Jak przyjdzie to pozmywa, ja zrobię pranie i zrobimy sobie jakiś seans filmowy [emoji173] a na obiad co? Na szczęście mam pojemna zamrażarke, więc coś tam odmroże, jakiś gulasz czy coś.
Zawsze gotuje na 2 dni i co zostanie mroże więc mam do wyboru do koloru [emoji14]
Potem we słabsze dni mogę sobie pozwolić na odrobinę lenistwa i zadbania o siebie i własne zdrowie.
Miłego popołudnia [emoji173]
Właśnie muszę znaleźć kogoś, kto wybiera się do Polski. W księgarniach czekają już na mnie Początek Browna i nowa książka Zafona. (Polecam cień wiatru i te dalsze jego części. Są tak cholernie magiczne, ze jak przestajesz czytać to wpadasz w depresję, że nie mieszkasz w xxwiecznej Barcelonie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Przedszkolanką nie jestem na szczęście[emoji173] tylko nauczycielką, przedszkola aktualnie ale tez uczę w 1-3 I angielskiego. Jestem też po diagnozie i terapii psychologiczno - pedagogicznej więc coś tam na ten temat wiem, no ale. Czy to ważne ważne, że nie mam dzieci własnych. Ale.. daj Bóg niech wszystko dobrze się potoczy to już w czerwcu będę mogła się pełnoprawnie wypowiadać [emoji16]
Ehh nie mam jeszcze dzieci a pomimo tego i tak wydaje mi się, że mam więcej w głowie niż niejedna matka..