reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Dziewczyny :) nie było mnie tydzień więc gratulacje dla wszystkich , które zobaczyły dwie kreseczki :) ja miałam ciężki tydzień ale całe szczęscie dziś sobota:) Zaczynam właśnie dni płodne więc pora zabrać się do roboty :p
Powodzenia [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mieszkam w mieście, w którym smog przekracza normy niemiłosiernie w trakcie okresu grzewczego.
Stąd moje pytanie - oczyszczacz i nawilżacz powietrza w jednym -posiada któraś?
Dodatkowo jestem na tym cholernym antybiotyku, kaszle jak stary gruźlik i powoli nie umiem oddychać:/

u mnie niestety smog też jest okropny....jeden z większch w Polsce:(
Nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas pobiliśmy rekord polski[emoji35] aż wstyd....
1508568043-d93fc9f3eb7d29d6-aaaaaa.png

Norma przekroczona o 3126%.... I te dzieci potem się rodzą ż niewydolnością oddechowa, niska masa urodzinową, po latach wychodzą astmy i inne cholerstwa:( w nocy znowu alarm, wszystko na bordowo.. za oknem aż siwo
1508568213-b1e871c7defd9def-aaaaaa.jpeg

1508568228-623f754035eb36b7-aaaaaa.jpeg

reklama
Nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas pobiliśmy rekord polski[emoji35] aż wstyd....
1508568043-d93fc9f3eb7d29d6-aaaaaa.png

Ja jestem z Żywca i idziemy łeb w łeb z Rybnikiem jeśli chodzi o smog :( Najgorsze jest to , że ludzie bagatelizują problem i tyle!!!! od dwóch lat mój mąż prowadzi różne akcje uświadamiające i stara się zwrócić uwagę ludzi na problem ale to walka z wiatrakami:(

Do góry