reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam dobwas pytanie ze tak powiem nierozpłodowe. Zamawialyscie kiedyś cos na tchibo.pl???
Ja nie.

Boże ale mi się chce seksu. Mam same nieprzyzwoite myśli i strasznie dużo śluzu. A według fio dzisiaj mi się płodne zaczynają tak że być może coś w tym jest. Aby tylko z nocki zejdę i M wykorzystam ale to dopiero chyba wieczorem. Bo wczoraj rano bylo to niech armia dojrzeje do wieczora.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dzień dobry;)
Mąż przeczyscil rury wczoraj i dupa @dalej nie ma . A szczerze to po przytulankach zawsze była .

Syn cała noc miał gorączkę. Masakra pół nocy nie spałam.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest bladzioch.

Wiecie co wczoraj przeszłam forum jak starałam się o syna siedziałam na starania od jesieni. Ostatnia małpę miałam 17 s pierwszy test z synem wyszedł mi po 35 dniach .

a tez miałam takie blade testy pol roku temu i miałam pusta ciaze balon ciążowy był ale nie było w nim nic . Oczywiście nie mowie ze ty tak masz. Czemu ty nie poszłaś na ra bete??

a tez miałam takie blade testy pol roku temu i miałam pusta ciaze balon ciążowy był ale nie było w nim nic . Oczywiście nie mowie ze ty tak masz. Czemu ty nie poszłaś na ra bete??
Bo z synem poszłam na betę pierwsza ładna a druga po dwóch dniach spadła. Ja już myślałam że poroniłam a na wigilię jak dalej nie dostałam powtórzyłam test i jak był była ciąża. Nie wierzę becie. Nie miałam.nigdy sytuacji ze nie byłam w ciąży a test pokazał 2 kreske

reklama
Do góry