reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1508561778-2995e521341b0cc4-aaaaaa.jpeg

Wyszła odrazu.

Jprdl....[emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] teraz się boje hehe

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! :) strach jest normalny. Też sie boje ze w koncu zaciaze, a przeciez pragne tego :) Kochana przejdzie Ci :*

Dzień dobry;)
Mąż przeczyscil rury wczoraj i dupa @dalej nie ma . A szczerze to po przytulankach zawsze była .

Syn cała noc miał gorączkę. Masakra pół nocy nie spałam.

I co, pójdziesz na betę? +progrsteron i szybciutko do lekarza .. ja bym tak zrobiła:) bo jeśli ciążę już jest to gdyby miało się coś dziać to bym chciała szybko reagować.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I co, pójdziesz na betę? +progrsteron i szybciutko do lekarza .. ja bym tak zrobiła:) bo jeśli ciążę już jest to gdyby miało się coś dziać to bym chciała szybko reagować.

Nie nie wybieram się nigdzie z dwójką dzieci nie miałam kompletnie żadnych komplikacji. Zero. Więc w poniedziałek dzwonię i umawiam się na spokojnie na 1 wizyte

Nie nie wybieram się nigdzie z dwójką dzieci nie miałam kompletnie żadnych komplikacji. Zero. Więc w poniedziałek dzwonię i umawiam się na spokojnie na 1 wizyte

No to pięknie [emoji173] powodzenia w takim razie:)
Daj znać jak tam mąż zareagował!;) gratulacje raz jeszcze !

reklama
Cześć Dziewczyny :) nie było mnie tydzień więc gratulacje dla wszystkich , które zobaczyły dwie kreseczki :) ja miałam ciężki tydzień ale całe szczęscie dziś sobota:) Zaczynam właśnie dni płodne więc pora zabrać się do roboty :p

Do góry