reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też o nich słyszałam ale na szczęście u nas w aptece tego nie bylo i nie zdążyłam kupić i wypróbować bo to drogie jest i starcza ponoć na krótko.
Myśmy używali durexa ale jak się dowiedziałam że może zaszkodzić to przerzucilismy się na FEMINIUM

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A to pomaga na ruchliwość plemniików

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o 2 maluszka. Dziś mój 28dc.(cykle 28dni). Wczoraj i dziś na teście bledziutka różowa kreska. Pojechałam zrobic betę. Wyniki 97.7. Czy mogę już się cieszyć? Nie jest za niska? Dodam tylko że wczoraj przy wieczornym siusiu na papierku zauważyłam kawałeczek sluzu zabarwionego na delikatnie różow. Myślałam że przychodzi@ale do tej pory cisza...no i ta beta. Zglupialam już i nie wiem co mam myśleć. Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za każdą odpowiedź.

Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staramy się z mężem o 2 maluszka. Dziś mój 28dc.(cykle 28dni). Wczoraj i dziś na teście bledziutka różowa kreska. Pojechałam zrobic betę. Wyniki 97.7. Czy mogę już się cieszyć? Nie jest za niska? Dodam tylko że wczoraj przy wieczornym siusiu na papierku zauważyłam kawałeczek sluzu zabarwionego na delikatnie różow. Myślałam że przychodzi@ale do tej pory cisza...no i ta beta. Zglupialam już i nie wiem co mam myśleć. Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Gratulacje!:)
Ja miałam betę 14dni po owu 82.71:)
Ważny jest przyrost zrób betę za 48 lub 72h

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Też używam CONCEIVE...
Dziewczyny Pisza o innych żelach, ale to był pierwszy jaki dopadłam. I jeszcze co mam. Trochę wodnisty, ale działa. Za pierwszym razem się udało, chyba że to przypadek. Szkoda że ciąża się nie utrzymała, ale będziemy próbować dalej. Jak mi się skończy to poszukam trochę tańszego bo on do tych nie należy.

...marzenia mają wielką moc...

Ten monitoring cyklu to prywatnie czy na NFZ? I po jakim czasie od początku starań Lekarz zaleca?

...marzenia mają wielką moc...
Mój lekarz zalecił monitoring po roku starań. Mam go co tydzień we wtorki ponieważ lekarz dojeżdża do mojej miejscowości z Poznania i jest tylko raz w tygodniu. Płace 200 zl za każdą wizytę.

reklama
Do góry