reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boze ale senna jestem. Spalam z kilkoma pobudkami (M jest czasami jak słoń w składzie porcelany wiec jak chce cicho byc to mu to totalnie nie wychodzi i kilka razy mnie po przytulankach obudzil jak wstawal na popoludniowke), ale mloda do swojego biologicznego ojca jedzie dzisiaj po 15 on po nia przyjedzie tak że po yej 15 znowu sie poloze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A u nas dzisiaj taki piękny dzień, ze po robocie idę na spacerek i dopiero do domu :) aż chce się żyć ;)

reklama
Witam was dziewczyny:) podczytuję was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona i poradzicie w trudnej sytuacji. U mnie wygasa to tak. 6 miesiąc starań. Pierwszy cykl z clo 14 dc i właśnie jestem po monitoringu. Niestety zalecenia by się wstrzymać ze staraniami bo wychodowalam 6 dużych pęcherzyków i jest duże ryzyko ciąży mnogiej. Czy któraś z Was coś takiego miała?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry