reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was dziewczyny:) podczytuję was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona i poradzicie w trudnej sytuacji. U mnie wygasa to tak. 6 miesiąc starań. Pierwszy cykl z clo 14 dc i właśnie jestem po monitoringu. Niestety zalecenia by się wstrzymać ze staraniami bo wychodowalam 6 dużych pęcherzyków i jest duże ryzyko ciąży mnogiej. Czy któraś z Was coś takiego miała?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :-) nie miałam takiego problemu. Ale slyszalam że po clo można przestymulowac jajniki i ryzyko ciąży mnogiej jest spore. A lekarz Ci powiedzial ile pęcherzykow wyhodowaliscie? 6 msc staran to az tak duzo nie jest, ja jestem w trakcie 9 cs.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Clo brałam przez pięć dni po 2 tabletki. I dzisiaj lekarz stwierdził że przepisano mi zbyt duża dawkę :( Raczej posłucham go i teraz odpuścimy. Chyba jest zbyt duże ryzyko. 6 miesięcy wiem że to nie tragedia ale niestety idzie pod górkę:( nie sądziłam że już przy 1 cyklu z clo można przestymulować. We wtorek ponownie usg dowcipne. Boję się jak w tym cyklu przeżyje owulacje bo już od paru dni mnie napiepszaja jajniki :(

No to mamy weekendzik! Jakie macie plany? Ja sprzątanie, odkurzanie, prasowanie, gotowanie, to będzie ekscytujący weekend [emoji23]
Emilia5 witaj! Ja nie pomogę, nie znam się ;)

Clo brałam przez pięć dni po 2 tabletki. I dzisiaj lekarz stwierdził że przepisano mi zbyt duża dawkę :( Raczej posłucham go i teraz odpuścimy. Chyba jest zbyt duże ryzyko. 6 miesięcy wiem że to nie tragedia ale niestety idzie pod górkę:( nie sądziłam że już przy 1 cyklu z clo można przestymulować. We wtorek ponownie usg dowcipne. Boję się jak w tym cyklu przeżyje owulacje bo już od paru dni mnie napiepszaja jajniki :(

Dasz radę. W następnym cyklu dostanirsz mniejszą dawkę clo i może za miesiąc się wam uda :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No to mamy weekendzik! Jakie macie plany? Ja sprzątanie, odkurzanie, prasowanie, gotowanie, to będzie ekscytujący weekend [emoji23]
Emilia5 witaj! Ja nie pomogę, nie znam się ;)
Ja mam też plany - iść dzisiaj na ostatnią nockę,spać jutro do południa i po obudzeniu przytulanki i potem do roboty,trzeba chatę uporządkować :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja sprzatam codzien na bierzaco z ranca jak po dzieci przyjezdzam by je do szkoly zawiezc wiec to tylko poprawki
jutro za to auto musza mi.mezczyzni umyc a co hihi
takze ja rano praca dzieci w szkole i w tym czasie z Miskeim skoczymy na zakupy :rolleyes::rofl2::-D

Nawet nie wiedziałam , że są takie żele na plemniki...
Ja tez popieram codzienne sprzątanie ujest o wiele prościej niż na przykład dwa razy w tygodniu . Staram sie na bierząco to robić .
a co do clo to , też nie pomogę , bo nie znam się...

reklama
Nawet nie wiedziałam , że są takie żele na plemniki...
Ja tez popieram codzienne sprzątanie ujest o wiele prościej niż na przykład dwa razy w tygodniu . Staram sie na bierząco to robić .
a co do clo to , też nie pomogę , bo nie znam się...
Też o nich słyszałam ale na szczęście u nas w aptece tego nie bylo i nie zdążyłam kupić i wypróbować bo to drogie jest i starcza ponoć na krótko.
Myśmy używali durexa ale jak się dowiedziałam że może zaszkodzić to przerzucilismy się na FEMINIUM

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry