reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was dziewczyny:) podczytuję was od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona i poradzicie w trudnej sytuacji. U mnie wygasa to tak. 6 miesiąc starań. Pierwszy cykl z clo 14 dc i właśnie jestem po monitoringu. Niestety zalecenia by się wstrzymać ze staraniami bo wychodowalam 6 dużych pęcherzyków i jest duże ryzyko ciąży mnogiej. Czy któraś z Was coś takiego miała?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :-) nie miałam takiego problemu. Ale slyszalam że po clo można przestymulowac jajniki i ryzyko ciąży mnogiej jest spore. A lekarz Ci powiedzial ile pęcherzykow wyhodowaliscie? 6 msc staran to az tak duzo nie jest, ja jestem w trakcie 9 cs.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Clo brałam przez pięć dni po 2 tabletki. I dzisiaj lekarz stwierdził że przepisano mi zbyt duża dawkę :( Raczej posłucham go i teraz odpuścimy. Chyba jest zbyt duże ryzyko. 6 miesięcy wiem że to nie tragedia ale niestety idzie pod górkę:( nie sądziłam że już przy 1 cyklu z clo można przestymulować. We wtorek ponownie usg dowcipne. Boję się jak w tym cyklu przeżyje owulacje bo już od paru dni mnie napiepszaja jajniki :(

No to mamy weekendzik! Jakie macie plany? Ja sprzątanie, odkurzanie, prasowanie, gotowanie, to będzie ekscytujący weekend [emoji23]
Emilia5 witaj! Ja nie pomogę, nie znam się ;)

Clo brałam przez pięć dni po 2 tabletki. I dzisiaj lekarz stwierdził że przepisano mi zbyt duża dawkę :( Raczej posłucham go i teraz odpuścimy. Chyba jest zbyt duże ryzyko. 6 miesięcy wiem że to nie tragedia ale niestety idzie pod górkę:( nie sądziłam że już przy 1 cyklu z clo można przestymulować. We wtorek ponownie usg dowcipne. Boję się jak w tym cyklu przeżyje owulacje bo już od paru dni mnie napiepszaja jajniki :(

Dasz radę. W następnym cyklu dostanirsz mniejszą dawkę clo i może za miesiąc się wam uda :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No to mamy weekendzik! Jakie macie plany? Ja sprzątanie, odkurzanie, prasowanie, gotowanie, to będzie ekscytujący weekend [emoji23]
Emilia5 witaj! Ja nie pomogę, nie znam się ;)
Ja mam też plany - iść dzisiaj na ostatnią nockę,spać jutro do południa i po obudzeniu przytulanki i potem do roboty,trzeba chatę uporządkować :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja sprzatam codzien na bierzaco z ranca jak po dzieci przyjezdzam by je do szkoly zawiezc wiec to tylko poprawki
jutro za to auto musza mi.mezczyzni umyc a co hihi
takze ja rano praca dzieci w szkole i w tym czasie z Miskeim skoczymy na zakupy :rolleyes::rofl2::-D

Nawet nie wiedziałam , że są takie żele na plemniki...
Ja tez popieram codzienne sprzątanie ujest o wiele prościej niż na przykład dwa razy w tygodniu . Staram sie na bierząco to robić .
a co do clo to , też nie pomogę , bo nie znam się...

reklama
Nawet nie wiedziałam , że są takie żele na plemniki...
Ja tez popieram codzienne sprzątanie ujest o wiele prościej niż na przykład dwa razy w tygodniu . Staram sie na bierząco to robić .
a co do clo to , też nie pomogę , bo nie znam się...
Też o nich słyszałam ale na szczęście u nas w aptece tego nie bylo i nie zdążyłam kupić i wypróbować bo to drogie jest i starcza ponoć na krótko.
Myśmy używali durexa ale jak się dowiedziałam że może zaszkodzić to przerzucilismy się na FEMINIUM

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry