Witam też nowe dziewczyny i gratuluję jednej betki!!!
@ookatkaoo1993 Sikacza zapuściłaś? I co kupiłaś w Rossmannie?
@ookatkaoo1993 Sikacza zapuściłaś? I co kupiłaś w Rossmannie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beenia! Wymyslilas ten detox slodyczowy i nie trzymasz się. NIEŁADNIE!!!!!!O, Ty! To nie ma za dzisiaj *! A ja zjadłam ciastka w pracy, bo głodna byłam i nie miałam nic lepszego pod ręką. A nie miałam czasu, żeby się wyrwać na lunch. A po pracy dziki skok na lodówkę. Ech!
Ogólnie dziki dzień. Czas na [emoji485]!
Beenia! Wymyslilas ten detox slodyczowy i nie trzymasz się. NIEŁADNIE!!!!!!
Muszę Cie nakrzyczec!
Ja biorę Clo 4 cykl i zawsze na monitoringu miałam 2 jajeczka gotowe.Clo brałam przez pięć dni po 2 tabletki. I dzisiaj lekarz stwierdził że przepisano mi zbyt duża dawkęRaczej posłucham go i teraz odpuścimy. Chyba jest zbyt duże ryzyko. 6 miesięcy wiem że to nie tragedia ale niestety idzie pod górkę
nie sądziłam że już przy 1 cyklu z clo można przestymulować. We wtorek ponownie usg dowcipne. Boję się jak w tym cyklu przeżyje owulacje bo już od paru dni mnie napiepszaja jajniki
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy mogę zapytać czy miałaś je w jednym jajniku. A jeśli tak to czy w drugim nic nie miałaś czy nie było wiodącego?Ja biorę Clo 4 cykl i zawsze na monitoringu miałam 2 jajeczka gotowe.
Ale ja dodatkowo dzis cale 15minut na orbitku=) pierwszy raz, wiec prosze bez uśmiechów=) dla mnie odlbrzymiej baby tosą bylo mega wyzwanieWiem... rozpacz! Sypię głowę popiołem i obiecuję poprawę [emoji5].
Elodia **
mala.wiedzma *
monia36 *
Kasienka3b
Jotka_Szczotka ***
Beenka *
Miałam po jednym w każdym jajniku oba podobnej wielkości i też mówił że mogą być bliźniaki ale że przeważnie jest tak że jak jeden zaczyna pękać to drugi się stopuje.Czy mogę zapytać czy miałaś je w jednym jajniku. A jeśli tak to czy w drugim nic nie miałaś czy nie było wiodącego?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam po jednym w każdym jajniku oba podobnej wielkości i też mówił że mogą być bliźniaki ale że przeważnie jest tak że jak jeden zaczyna pękać to drugi się stopuje.
Tez bym nie pogardzila=)Ja bym chciała bliźniaki [emoji7]