reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie byłam na będzie;(
Nie chce. Nie zrozumcie mnie źle ale pierdziele to. Z owu miesiączka dziś z mój kalendarzyk na jutro;) trudno ta się żyje. Czekam. I to napewno w tym tygodniu jak zatestuje to dopiero w niedzielę. Nie wydam już ani grosza na żadne badania ani testy. Koniec. Ma być to będzie

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Która z was jest w trakcie starań? ☺
Ja jestem w trakcie starań :)

Witam wszystkich :)
Ja tez czekam na testowanie. Siedze jak na szpilkach.
W lutym urodzilam moja sliczna coreczke. Pierwszy okres dostalam dopiero 5wrzesnia. Takze juz dlugie opoznienie. Okres nie przyszedl po miesiacu ale wiedzialam ze tak moze byc bo wciaz kp. Chcemy z mezem drugie bobo. Codziennie robilam testy ovu ale nic sie nie dzialo. Dopiero w sobote test pokaz ovu. Wtedy bylo ❤ i w nd drugi raz. Od pon mam bole podbrzusza. Mysle jednak ze za duzo o tym mysle i swiruje. Dni leca powoli a chcialabym juz przetestowac. Nie zrobie w terminie miesoaczki bo nawet nie wiem kiedy by miala byc. Chyba nie wytrzymam i zrobie w nd rano choc chyba za wczesnie...
A to nie będzie za szybko? Chyba, że pisząc o seksie w sobotę i niedzielę to miałaś na myśli daty 7 i 8 września. Ja też nie wiem kiedy spodziewać się okresu bo to mój pierwszy cykl starań po odstawieniu anty tylko, że ja nie robiłam nawet testów owu, jedyne co to jakoś w sobotę (14stego) i niedzielę (15stego) miałam kłucie chyba w jajnikach, w poniedziałek (16stego) ból brzucha trochę jak na @ a we wtorek (17stego) ból był znacznie nasilony, do tego śluz przezroczysty i jak białko jajka, wczoraj wieczorem pojawiła się wrażliwość sutków przy dotyku.
Ja planuje zatestować 31 października :)

reklama
Do góry