reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie byłam na będzie;(
Nie chce. Nie zrozumcie mnie źle ale pierdziele to. Z owu miesiączka dziś z mój kalendarzyk na jutro;) trudno ta się żyje. Czekam. I to napewno w tym tygodniu jak zatestuje to dopiero w niedzielę. Nie wydam już ani grosza na żadne badania ani testy. Koniec. Ma być to będzie

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Która z was jest w trakcie starań? ☺
Ja jestem w trakcie starań :)

Witam wszystkich :)
Ja tez czekam na testowanie. Siedze jak na szpilkach.
W lutym urodzilam moja sliczna coreczke. Pierwszy okres dostalam dopiero 5wrzesnia. Takze juz dlugie opoznienie. Okres nie przyszedl po miesiacu ale wiedzialam ze tak moze byc bo wciaz kp. Chcemy z mezem drugie bobo. Codziennie robilam testy ovu ale nic sie nie dzialo. Dopiero w sobote test pokaz ovu. Wtedy bylo ❤ i w nd drugi raz. Od pon mam bole podbrzusza. Mysle jednak ze za duzo o tym mysle i swiruje. Dni leca powoli a chcialabym juz przetestowac. Nie zrobie w terminie miesoaczki bo nawet nie wiem kiedy by miala byc. Chyba nie wytrzymam i zrobie w nd rano choc chyba za wczesnie...
A to nie będzie za szybko? Chyba, że pisząc o seksie w sobotę i niedzielę to miałaś na myśli daty 7 i 8 września. Ja też nie wiem kiedy spodziewać się okresu bo to mój pierwszy cykl starań po odstawieniu anty tylko, że ja nie robiłam nawet testów owu, jedyne co to jakoś w sobotę (14stego) i niedzielę (15stego) miałam kłucie chyba w jajnikach, w poniedziałek (16stego) ból brzucha trochę jak na @ a we wtorek (17stego) ból był znacznie nasilony, do tego śluz przezroczysty i jak białko jajka, wczoraj wieczorem pojawiła się wrażliwość sutków przy dotyku.
Ja planuje zatestować 31 października :)

reklama
Do góry