reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jakoś tak mi niezręcznie pisać co u mnie pośród tych radosnych nowin, ale muszę się komuś wygadać bo mi smutno i źle... Otóż będąc wczoraj na monitoringu usłyszałam dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra jest taka, że jest pęcherzyk prawidłowej wielkości, a ta gorsza jest taka, że prawdopodobnie mam polip w macicy, który może skutecznie utrudniać osiągnięcie zamierzonego celu.... także raczej nie mam szans na ciążę w tym roku. Za miesiąc mam iść na zabieg histeroskopii, co wiąże się z przerwaniem starań.

Jakoś tak mi niezręcznie pisać co u mnie pośród tych radosnych nowin, ale muszę się komuś wygadać bo mi smutno i źle... Otóż będąc wczoraj na monitoringu usłyszałam dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra jest taka, że jest pęcherzyk prawidłowej wielkości, a ta gorsza jest taka, że prawdopodobnie mam polip w macicy, który może skutecznie utrudniać osiągnięcie zamierzonego celu.... także raczej nie mam szans na ciążę w tym roku. Za miesiąc mam iść na zabieg histeroskopii, co wiąże się z przerwaniem starań.
Trzymaj się, ważne, że da się ten polip usunąć i potem będziecie mogli się starać.

Dzien dobry :) U mnie tez biel wizira,wiec te bóle oznaczaja nadchodzaca@.tylko dziwne bo tak silnych bóli przed@ nie mialam nigdy tylko w trakcie@.Trudno sie mowi niespodzianki na rocznice nie bedzie.

Dobrze że nam napisałaś co i jak! Po zabiegu zaczniecie jeszcze raz, będzie dobrze:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry