reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jestem w trakcie starań. Właśnie mam owulacja. Lekarz kazał starać się 4 dni... I czekać czy pecherzyk pęknie...
Dziś według kalendarza mam owu 15dc ale chyba się coś przesunęło. Bo jak na owu to mało mnie boli brzuch. Przed wczoraj miałam ogromną ochotę na seks i bolące jajniki a zwłaszcza ten z lewej strony. Śluz koloru kremowy biały w malutkich ilościach. Coś mnie tu niepokoi. No ale to 2 owulcja dopiero po łyżeczkowaniu , więc pewnie coś się tym przesuwa i nici będą z tego.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
U mnie dzis 17 dzien cyklu i niby juz kilka dni po owulce a jak mnie prawy jajnik napernicza z niego niby byla owulka, az mnie chwilami w pol zgina, a ja mistrzyni wkrecania juz sobie wkrecilam ze to niby objaw rozpoczynajacej sie ciazy tzn bol jajnika tego z ktorego byla owu ;) Brawo ja!
Ale juz dzis sie zaopatrzylam przy okazji zakupow w tescikito za tydzien bedzie jak znalazl.
Jutro mam dziewczynki rozmowe o nowa prace wiec prosze trzymac kciuki!

Hej dziewczyny!
U mnie dzis 17 dzien cyklu i niby juz kilka dni po owulce a jak mnie prawy jajnik napernicza z niego niby byla owulka, az mnie chwilami w pol zgina, a ja mistrzyni wkrecania juz sobie wkrecilam ze to niby objaw rozpoczynajacej sie ciazy tzn bol jajnika tego z ktorego byla owu ;) Brawo ja!
Ale juz dzis sie zaopatrzylam przy okazji zakupow w tescikito za tydzien bedzie jak znalazl.
Testy zawsze muszą być. Moja @ wypada na 2.11

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
Hahaha też tak mialam przez kilka ostatnich cykli :-) tzn kazdy bol po owu byl dla mnie oznaką zagniezdzenia albo rozciagania wiezadel macicy :-) my to moglybysmy dostac meda za wkrecanie sobie ciąży

Aaa i oczywiscie kciuki mocno zacisniete trzymam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny!
Haha nie tylko Ty jesteś tutaj mistrzynią wkręcania :p Ja niby nie myślę ale i ta się od razu zastanawiam czy się coś dzieje, czy może się udało :p

reklama
U mnie 31 lub 1 wypada to testujemy razem :)
Ja też planuję testować 31 go :) Fajnie, że nie będę sama :) Chociaż najchętniej to bym testowała 29go żeby mieć M przy sobie wtedy. Coś czuję, że moja silna wola nie pozwoli mi dotrwać do tego 31go i zatestuję w niedzielę o_O
Dziewczyny a po jakim czasie od owu można spodziewać się jakiś pierwszych objawów ciąży?

Do góry