reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzisiaj ze slodyczami, a w sumie snikers w pracy. Wiec bez gwiazdki.
Matko ile pozytywów! Cholernie Wam gratuluję.
A ja idę zdychać. Po 3 tygodniach bez nocki, właśnie jestem po pierwszej i idę na 2. Trzymajcie kciuki, żebym się nie przewrocila, jak na stojąco usnę. :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki :-)
Spokojnej pracy :-)

reklama
Ale czytania od poniedziałku mam.hihi.:-)
Gratulacje dla tych co mają kreseczki i witam nowe koleżanki. Pozdrawiam, no i dobranoc

Ehh..4dc u mnie ;-)
To w podobnym czasie testujemy chyba...jako ze pi północy ja zaczynam dzisiaj 7dc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Znowu jest bladzioch ale prawie nie dostrzegalny. Może to głupio zabrzmi ale jakoś czuję że jestem w ciąży serio.

Przy dwójce dzieci mi tak samo pokazywało. Z córką pierwszy test wyszedł dopiero po 10 dniach od @;/ nie wiem jak chyba dziś przed klientka pojadę na betę

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Znowu jest bladzioch ale prawie nie dostrzegalny. Może to głupio zabrzmi ale jakoś czuję że jestem w ciąży serio.

Przy dwójce dzieci mi tak samo pokazywało. Z córką pierwszy test wyszedł dopiero po 10 dniach od @;/ nie wiem jak chyba dziś przed klientka pojadę na betę

A test robilas innej firmy niz wczoraj? No przed spodziewana @ to niestety takie bladziochy. Najpewniej to przejść sie na tą bete, wszystko byś wiedziała. ;) doradzam chociaż sama nigdy nie robiłam, zawsze sie tylko na testach opieralam ;)

Nie jestem za tą beta wg. Ale kurde wściekne się jak bd ciąża będzie widać w wynikach nie to dupa. Z olim beta mi wyszła a testy nie pokazywały. Ja sikam 10 razy w nocy więc taki to poranny mocz do testu;/

Witajcie dziewczyny [emoji16]
Gratuluję dwóch kreseczek [emoji2][emoji2][emoji2]
A ja mam pytanko czy u Was dniach płodnych i dniu owulacji było dużo śluzu???

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry