Jotka_
Fanka BB :)
W sumoe tak sobie prYpomnialam ze ja musze urodzic jakos w czerwcu, bo potem we wrzesniu dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@iwo333 Powodzenia! [emoji106]Trzymam kciuki za Twoje kurczaki.
@AgaR90 Ale piękne śniadanie, zjadłabym ze smakiem! Też uwielbiam pływające żółtko!
@ginngerr7787 Jak było na monitoringu?
@YasminOya Witamy Ciebie z nami! [emoji256]Powodzenia. I Ciebie @Asia899!
@Mini12 Gratulacje! [emoji119]
@Jotka_Szczotka Już się nie mogę doczekać Twojego testowania! Jak Ty to i ja. Bo Polańczyk razem. Powodzenia, mocno trzymam kciuki za ||.
@ookatkaoo1993 Ja nie widzę, ale ja przyślepa jestem. Żeby już jutro były mocne i widoczne!
@Kasienka3b Ja też poległam ze słodyczami. Koleżanka miała urodziny i ciacho przyniosła do pracy. Od jutra...
@Velvetka Ale newsy dziewczyny! Szalejecie!
Trzymam kciuki! Bo w polanczyku musimy wyglądaćHihi... no i super Ja jutro się zmobilizuję!
No 12sierpnia idziemy na koncert Ed'a Sheeran'a wiec sama rozumiesz=DAle czemu? Co z lipcem i sierpniem? No ja celuję na ten lipiec.
Alez ja trzymam kciuki za CiebieBeenka dziękuję, 30.10 mam zrobić betę.
Beenka dziękuję, 30.10 mam zrobić betę.