reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze ja nie wiem, nie chce sobie wmawiać, że coś widzę, ale może na żywo lepiej widać drugą kreskę. Tydzień do okresu to dużo, ja bym chyba nie ryzykowała robienia testu tak wcześnie.
Zdaje sobie sprawę że może być i cisza biochemiczna choćby nawet. Z tym że ja z tych niecierpliwych, nie wytrzymałam i musiałam zrobić :( dziś 23dc na 28-29 dniowe cykle. Może w piątek będzie 25dc zrobie betę..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ONAONAONA ja właśnie nie mam żadnych dolegliwości jeśli chodzi o piersi, zresztą nigdy nie miałam. Nie dość, że bolał brzuch to jeszcze taki jakby ucisk i ciężkość podbrzusza.

Zdaje sobie sprawę że może być i cisza biochemiczna choćby nawet. Z tym że ja z tych niecierpliwych, nie wytrzymałam i musiałam zrobić :( dziś 23dc na 28-29 dniowe cykle. Może w piątek będzie 25dc zrobie betę..

Ja też jestem niecierpliwa tak ogólnie, jeśli chodzi o testy to nigdy jeszcze żadnego nie robiłam, ten na koniec miesiąca będzie pierwszym i im więcej o tym myślę tym bardziej rozumiem Waszą niecierpliwość bo sama bym już chciała zrobić.

Ej wcinam śniadanie i myślę tak sobie czy wolno jajka w koszulce jeść ? Bo coś o surowym jajku słyszałam ale takie na pół twardo? Pół miękko?
1508315141-aaaaaa.jpeg

[emoji19]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1508313714-aaaaaa.jpeg

Laski wydaje się mi i mojej przyjaciółce czy widać cień cienia? Tydzień do okresu więc zarodek dopiero co by się zagnieździł.
Zdjęcie pod filtrem bo nie dałam rady telefonem zrobić zdjęcia tak żeby było widać jak na żywo :/
W piątek może iść na betę ?

Ja nie widzę na tym zdjęciu cienia. Szkoda ze nie masz foty lepszej jakości:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też dziś mam 23dc! :) Ale na cykle 25-26 dni. Niestety ja na zdjęciu nie widzę drugiej kreski ale tu najwięcej robi jakość zdjęcia. Musisz powtórzyć test. Skoro nie jesteś w stanie czekać, to powtórz jutro. W końcu odkładanie testowania na spóźniającą się @ też nakręca, tak samo jak wczesne testowanie. :)

reklama
Ej wcinam śniadanie i myślę tak sobie czy wolno jajka w koszulce jeść ? Bo coś o surowym jajku słyszałam ale takie na pół twardo? Pół miękko?
1508315141-aaaaaa.jpeg

[emoji19]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niby mówią żeby nie jeść. Ale nie wiem sama. Ważne chyba żeby nie dać się zwariować;)
Ja muszę mieć jajka zawsze ugotowane na maksa. Moja jajecznicę trzeba jeść nożem i widelcem:p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry