reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Pewno że można..Czyli ze dwie kawki rozpuszczalne można dziennie pić?
Mnie kawa nie pobudza, pije ja raczej dla rytuału i przyjemności..wiec z mocnej parzone mogę się też zadowolić rozpuszczalna czy inka wszystko mi jedno
Dla mnie zakaz istnieje tylko dla alkoholu, innych używek typu papierosy czy jeszcze inne świństwa no i leki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
Ej no czekaj ze na.. u mnie jeszcze @nie ma.. ale ostatnimi czasy dostawalam planowo albo w ciagu dnia, albo wieczorem wiecna na spokojnie sobie czekam do jutra=) i jak jutro tez nicnie to zakupie tescik. Jakos tak suchawo mam w ogóle.Dobra kochane dojechałam pod dom klientki odezwę się później;p
Ja chyba jutro testuje
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Leki zawierające paracetamol.Dziewczyny a co przeciwbólowego można brać w ciąży?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jeszcze muszę tydzień czekać [emoji24][emoji24][emoji24]Ej no czekaj ze na.. u mnie jeszcze @nie ma.. ale ostatnimi czasy dostawalam planowo albo w ciagu dnia, albo wieczorem wiecna na spokojnie sobie czekam do jutra=) i jak jutro tez nicnie to zakupie tescik. Jakos tak suchawo mam w ogóle.
olaaa7
Ja niecałe 2 tygodnie Już bym chciała.A ja jeszcze muszę tydzień czekać [emoji24][emoji24][emoji24]
Dziękuję :*Leki zawierające paracetamol.
Jotka_
Spoko ja jeszcze bede pewnie musiala zaraz kolejny miesiac czekac.
Pisalyscie wczesniej o libido, ja z czasem brania bromergonu mam coraz mniejsze. Okropny ten lek jest.
Jutro jest moje kolezanka q pracy to o prosze ja o kuj kuj to sobie sprawdzę poziom prolaktyny bo jak nie zajde to w listopadzie mam sie do endokrynolog wybrać
Pisalyscie wczesniej o libido, ja z czasem brania bromergonu mam coraz mniejsze. Okropny ten lek jest.
Jutro jest moje kolezanka q pracy to o prosze ja o kuj kuj to sobie sprawdzę poziom prolaktyny bo jak nie zajde to w listopadzie mam sie do endokrynolog wybrać
Miałam kiedyś problemy z prolaktyna... Bromegron to porażka, nigdy więcej do ust go nie wezmę. . Nigdy w życiu po żadnych lekach tak się fatalnie nie czułam. Poza tym mi nie pomagał... Wkurzyłam się, odstawiłam a pół roku później prolaktyna idealnie w normieSpoko ja jeszcze bede pewnie musiala zaraz kolejny miesiac czekac.
Jotka_
No ja mam bardzo wysoka prolaktyne w granicach 1500 jak marka karmiaca.. mi bromergon pomaga przynajmniej nie mam mlekotokow z cyckow, a mialam takie
reklama
Jotka_
Ja sie ogolnoe czuje po nim dobrze, fajnie wyciszona, biore go przed snem to mnie nie mdli. Czyba że nie zasne na czas=P jeden minus ro ze libido spada po nim.