reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli ze dwie kawki rozpuszczalne można dziennie pić?
Pewno że można..
Mnie kawa nie pobudza, pije ja raczej dla rytuału i przyjemności..wiec z mocnej parzone mogę się też zadowolić rozpuszczalna czy inka wszystko mi jedno:)
Dla mnie zakaz istnieje tylko dla alkoholu, innych używek typu papierosy czy jeszcze inne świństwa no i leki:)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra kochane dojechałam pod dom klientki:) odezwę się później;p

Ja chyba jutro testuje ;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej no czekaj ze na.. u mnie jeszcze @nie ma.. ale ostatnimi czasy dostawalam planowo albo w ciagu dnia, albo wieczorem wiecna na spokojnie sobie czekam do jutra=) i jak jutro tez nicnie to zakupie tescik. Jakos tak suchawo mam w ogóle.

Ej no czekaj ze na.. u mnie jeszcze @nie ma.. ale ostatnimi czasy dostawalam planowo albo w ciagu dnia, albo wieczorem wiecna na spokojnie sobie czekam do jutra=) i jak jutro tez nicnie to zakupie tescik. Jakos tak suchawo mam w ogóle.
A ja jeszcze muszę tydzień czekać [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko ja jeszcze bede pewnie musiala zaraz kolejny miesiac czekac.

Pisalyscie wczesniej o libido, ja z czasem brania bromergonu mam coraz mniejsze. Okropny ten lek jest.

Jutro jest moje kolezanka q pracy to o prosze ja o kuj kuj to sobie sprawdzę poziom prolaktyny bo jak nie zajde to w listopadzie mam sie do endokrynolog wybrać

Spoko ja jeszcze bede pewnie musiala zaraz kolejny miesiac czekac.

Pisalyscie wczesniej o libido, ja z czasem brania bromergonu mam coraz mniejsze. Okropny ten lek jest.

Jutro jest moje kolezanka q pracy to o prosze ja o kuj kuj to sobie sprawdzę poziom prolaktyny bo jak nie zajde to w listopadzie mam sie do endokrynolog wybrać
Miałam kiedyś problemy z prolaktyna... Bromegron to porażka, nigdy więcej do ust go nie wezmę. . Nigdy w życiu po żadnych lekach tak się fatalnie nie czułam. Poza tym mi nie pomagał... Wkurzyłam się, odstawiłam a pół roku później prolaktyna idealnie w normie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry