Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te moje mają już 6 dni i tak wyglądająDziękuję To chyba zaopatrzę się w różne rodzaje testów tak dla pewności
Dziewczyny a czy kreski na testach z czasem zanikają? Czy jak już się pojawią to już są i tyle?
A myślisz, że ten ból brzucha to na @? robiłaś test?U mnie już zaczynają się bóle brzucha, więc @ może się pojawiać jutro. Oby nie dzisiaj, bo to by znaczyło 22-dniowy cykl, a aż tak krótkich to ja nie chcę.
Dziewczynki cos mi siw popieprzylo :/ Od 10 dc robilam testy owulacyjne i w 12 dc kreska byla ciemniejsza potem z ciekawosci zrobilam w 25dc i byla bladziutka kreska i dzis jest 28 dc i z ciekawosci zrobilwm znow test owulacyjny bo bardzo mnie boli oodbrzusze i jajniki no i kreska testowa wyszla ciemniejsza od kontrolnej czy to mozliwe ze owulacje mam dwa razy?12dc tak mnie nie bolalo podbrzysze i jajniki tak jak dziszglupialam juz bo 20 pazdziernika mam @ dostac a to tylko 3 dni zostalo
Kciuki zacisniete powodzeniaDziewczyny trzymajcie kciuki , dziś mamy transfer
Jeszcze mozesz sobie zrobic syrop z cebuli.Hej,
Herbata z miodem i cytryna i tosty z czosnkiem
W ciezkich przypadkach amol. Teraz sa swietne Amolove do ssania polecam