reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Z tego samego dnia już wiedziałam że jestem w ciąży bo od 2 dni cienie na paskowych a chciałam mężowi zrobić niespodziankę
Wyraźny to bobo 25
Blady to allegro 10
W tym samym dniu robione
Allegro rano a bobo po południu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
1508316606-aaaaaa.jpeg

Dziękuję :) To chyba zaopatrzę się w różne rodzaje testów tak dla pewności:)
Dziewczyny a czy kreski na testach z czasem zanikają? Czy jak już się pojawią to już są i tyle?

Dziękuję :) To chyba zaopatrzę się w różne rodzaje testów tak dla pewności:)
Dziewczyny a czy kreski na testach z czasem zanikają? Czy jak już się pojawią to już są i tyle?
Te moje mają już 6 dni i tak wyglądają
1508317724-aaaaaa.jpeg

Ten ma już jakiś tydzień :)
1508317797-aaaaaa.jpeg

Pierwsze bladzioszki wyblakly
Trzeba się bardzo przyjrzeć żeby je zobaczyc

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już zaczynają się bóle brzucha, więc @ może się pojawiać jutro. Oby nie dzisiaj, bo to by znaczyło 22-dniowy cykl, a aż tak krótkich to ja nie chcę.

Nie robiłam. Ale podobną sytuację miałam w sierpniu. Zrobiłam test, wyszedł negatywny a 2 godziny później dostałam @. Wtedy cykl był 24-dniowy. To taki tępy ból brzucha, taki sam jak w sierpniu.

Dziewczynki cos mi siw popieprzylo :/ Od 10 dc robilam testy owulacyjne i w 12 dc kreska byla ciemniejsza potem z ciekawosci zrobilam w 25dc i byla bladziutka kreska i dzis jest 28 dc i z ciekawosci zrobilwm znow test owulacyjny bo bardzo mnie boli oodbrzusze i jajniki no i kreska testowa wyszla ciemniejsza od kontrolnej czy to mozliwe ze owulacje mam dwa razy?:oo2:12dc tak mnie nie bolalo podbrzysze i jajniki tak jak dzis:-( :(zglupialam juz bo 20 pazdziernika mam @ dostac a to tylko 3 dni zostalo :(

Zrob test ciazowy, mi testy owulacyjne najpierw tez wykazaly ciaze ;)

reklama
Do góry