reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja mam bardzo wysoka prolaktyne w granicach 1500 jak marka karmiaca.. mi bromergon pomaga przynajmniej nie mam mlekotokow z cyckow, a mialam takie
To ja miałam w granicach max 130. Ja nie karmie syna teraz półtora roku już a resztki pokarmu nadal mam. Z tym że u mnie cykle na 1000% są z owulacja

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja miałam w granicach max 130. Ja nie karmie syna teraz półtora roku już a resztki pokarmu nadal mam. Z tym że u mnie cykle na 1000% są z owulacja

No ja przestal syna karmic w polowie wrzesnia tamtego roku.. po tygodniu pokarmu juz nie bylo, a potem nagle w grudniu i przez caly styczen mialam cos takiego jakby nawaly. Stalam i mleko mi szczalo samo, najgorzej w pracy bylo. Bo jak mi wkladki przrmiekly to lipa. I zaczelam brac brom z zalecenie endo. Porobilam wszystkie badania. Bylo podejrzenie guza ptzyaadki ale okazalo się ze w glowie jest okto. Wiec stres. Wszystkiemu winne jest moje przejmowanie sie wszystkim. Ze wszystkiego umiem zeobic widły. Ale teraz od poczatku cyklu biore bro znowu regularnie i powaznie mnie wycisza. Irytuje sie nadal, ale widze poprawe ze jakby mniej.

No ja przestal syna karmic w polowie wrzesnia tamtego roku.. po tygodniu pokarmu juz nie bylo, a potem nagle w grudniu i przez caly styczen mialam cos takiego jakby nawaly. Stalam i mleko mi szczalo samo, najgorzej w pracy bylo. Bo jak mi wkladki przrmiekly to lipa. I zaczelam brac brom z zalecenie endo. Porobilam wszystkie badania. Bylo podejrzenie guza ptzyaadki ale okazalo się ze w glowie jest okto. Wiec stres. Wszystkiemu winne jest moje przejmowanie sie wszystkim. Ze wszystkiego umiem zeobic widły. Ale teraz od poczatku cyklu biore bro znowu regularnie i powaznie mnie wycisza. Irytuje sie nadal, ale widze poprawe ze jakby mniej.
Też miałam rezonans przysadki. Ja nie mam dużo . Takie 'resztki'.

1508313714-aaaaaa.jpeg

Laski wydaje się mi i mojej przyjaciółce czy widać cień cienia? Tydzień do okresu więc zarodek dopiero co by się zagnieździł.
Zdjęcie pod filtrem bo nie dałam rady telefonem zrobić zdjęcia tak żeby było widać jak na żywo :/
W piątek może iść na betę ?

1508313714-aaaaaa.jpeg

Laski wydaje się mi i mojej przyjaciółce czy widać cień cienia? Tydzień do okresu więc zarodek dopiero co by się zagnieździł.
Zdjęcie pod filtrem bo nie dałam rady telefonem zrobić zdjęcia tak żeby było widać jak na żywo :/
W piątek może iść na betę ?

Test 10ul/ml czyli ten czulszy

Ha Ty nie prowokuj koleżanek bo zaraz nas ochrzanią, że pijemy :D
Kurde jaki wczoraj popołudniu miałam ból brzucha, masakra, jak za starych "dobrych" czasów przed tabsami o_O Normalnie nie wytrzymałam i wzięłam 2 apapy. Z czego taki ból w 15 dc? Do głowy mi przychodzi tylko ta owu ale nie chcę sobie robić nadziei, że bo x czasu brania anty za pierwszym razem by mi wszystko zadziałało :oo2:

Ola owu zapewne
Ja w pierwszysm cyklu mialam duzo bolesci..
10dc klucie piersi
18. Do 23dc straszne bolesci jak na @ ktore zmniejszaly siez kazdym dniem.owulka musiala byc
24dc bolalo bardziej i do tego ciągnięcia bw pahcwinach
25dc mega ciagniecia

27dc znow ciagniecia. Mialam dosc
28dc bol na @ silny

29dc mega klucie jajnika
31vdo 32dc bol na @ i kluje w piersiacj

33Dc @Przyszla

Teraz jest duzo lzej!
Chyba jak powinno byc i bolalo.mnie wtedy kiedy powinno jesli juZ bolec

No u mnie chyba też się bez antybiotyku nie obejdzie.. A to najgorszy czas 5 tydz mi się rozpoczyna ;( chora od 4 tyg, l4 dopiero od 3 dni..
Dzieciaki w przedszkolu mnie zarazily, to z katarem do przedszkola aż po kostki, to z ospa, zapaleniem spojowek, to z grypą żołądkowa.. masakra co się dzieje teraz..

Staram się tych rodziców zrozumieć bo co z tymi dziećmi jak pracować trzeba a dziadków np brak ..
Ale rodzice też nas nie rozumieją, jesteśmy ciągle chore bo zagrażają nas chore lub niedoleczone dzieci;/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To jest bledne koło.. Wystarczy tak naprawde iskierka by zarazenie sie rozpPstrzesyrzenilo i tak naprawde wiele rodziców stara die wyleczyć dzieci a one łapią na nowo infekcje
Moja mała w Pl spedzala 2 tyg u teściowej by mogla wyzdrowieć do konca... Wracała byla tydzien i znow u teściowej na cale 2 tyg:(((((((( mialam wszystko co potrzeba by ja antybiotykami nie faszerowac ale coz... Tutaj na szCzescie od kad jesteśmy 4 lata nie biora zadnych lekow oprocz przeciwbolowych i to byl 1 z wielu powodow naszego powrotu

reklama
Kurcze ja nie wiem, nie chce sobie wmawiać, że coś widzę, ale może na żywo lepiej widać drugą kreskę. Tydzień do okresu to dużo, ja bym chyba nie ryzykowała robienia testu tak wcześnie.

Do góry