reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A kawy nie pijecie bo kofeina?
Więcej kofeiny od rozpuszczalnej kawy z mlekiem znajdziemy w dobrej jakościowo herbacie:p
Dobrze że ograniczacie, wiadomo ale mysle ze nie trzeba popadać w skrajności:)
Nawet lekarze twierdzą że mała lekka kawka raz dziennie nikomu nie zaszkodzi.. A jak ktoś lubi, to po co z niej rezygnować?:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie pije bo wcześniej piłam po 3-4 duże kawy dziennie. Bez kawy czuje się dużo lepiej:) mniej zmęczona o dziwo. Teraz pije inkę, a z herbat czasem rooibos czasem normalna czarna herbatę. Raczej woda jest dla mnie głównym napojem. Od początku roku pije 1,5 l co najmniej dziennie. Tylko teraz zrobiło się zimniej i po chorobie mnie tak do wody już nie ciągnie. Ale muszę znów zacząć pic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to mamy ten sam termin @:)))
Witaj

Nie mam zrostow:) to jest linia ciecia. Blizna i odchodzi jak kotu skora kiedy ciagne hehe nie wiem jak wytlumacYc. No normalnie jak skora

Bosze ale skrobiecieeeee masakra..nie idzie przebrnac haha

Elodia mnie piersi dzien przed @ bolaly bardzo w tamtym cyklu takze zobacYmy jak bedzie tym razem. Jak na razie wszyztko przebiega lagodniej i inaczej.dzis kluje delikatnie caLy dziennnn i mam duzo MŚ blyszczacego

A stowa. No coz bywa. Kazdemu sie zdarza. Przeszukaj rzeczy na spokpjnie nie raz die nadzialam ze zrpbilam cos i tego nie zakodowalam hehe
To czekam na info czy Ci się udało ! :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A kawy nie pijecie bo kofeina?
Więcej kofeiny od rozpuszczalnej kawy z mlekiem znajdziemy w dobrej jakościowo herbacie:p
Dobrze że ograniczacie, wiadomo ale mysle ze nie trzeba popadać w skrajności:)
Nawet lekarze twierdzą że mała lekka kawka raz dziennie nikomu nie zaszkodzi.. A jak ktoś lubi, to po co z niej rezygnować?:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam niskie ciśnienie, w ciąży to wogole masakra była i miałam zalecone właśnie picie kawy.
A kiedy masz wyniki bety?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry